Foto: Rico Verhoeven probeert op sluwe manier zijn peperdure auto te showen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rico Verhoeven deelt een inspirerend verhaal over zijn achteruitkijkspiegel, maar stiekem wil hij gewoon deze dikke auto showen.

De Urban Mercedes-AMG G63 van Rico Verhoeven is een echte mannenwagen

Rico Verhoeven deelde even een emotionele post op zijn Instagram. Daarin zei hij dingen als “Denk niet na over wat je had kunnen doen, of wat je had moeten zeggen. Omdat we het verleden niet kunnen veranderen” en “Terugkijken in de achteruitkijkspiegel is slechts een glimp van het verleden, door de voorruit kijken naar wat komen gaat is veel belangrijker.” Dat soort motivational teksten passen natuurlijk bij Rico, al voelen ze een beetje als een open deur. Maar stiekem is het gewoon een sluikreclame voor zijn geweldige Urban Mercedes-AMG G63. Rico is ontzettend trots op die wagen en moet hem even laten zien. Zijn fans hebben dat ook wel door, want de comments staan vol met opmerkingen als “mooie auto.”

Lees ook: Rico Verhoeven knalt bijna uit elkaar door deze uitdagende foto van vriendin Naomy

Rico Verhoeven laat stiekem stoere wagen zien

Hoewel zijn post in eerste instantie lijkt te gaan over het mensenleven en hoe Rico daar heel erg graag zijn advies over kwijt wil, lijkt de post van de sporter toch eigenlijk te gaan over zijn stoere wagen. En dat is helemaal niet erg, want een beetje aandacht vestigen op deze stoere wagen mag best. Dat heeft Rico eerder ook al gedaan op Instagram. En toen was iedereen ook al weg van zijn geweldige bak. De stoere kickbokser weet wel wat zijn fans graag willen zien. Iedereen vraagt zich natuurlijk af in wat voor wagen de sportheld rijdt. En nu weten ze dat.

Lees ook: Foto: Naomy van Beem maakt Rico Verhoeven gek met ronde achterzijde

Rico Verhoeven is erg trots op mooie wagen

De topsporter is ontzettend blij en gelukkig dat hij in deze wagen mag rijden. Het is onderdeel van een sponsordeal met Mercedes. Maar waar sommige mensen hun gesponsorde wagens alleen af en toe uit de garage halen, vindt Rico het heerlijk om in zijn grote wagen rond te rijden. Je ziet hem in dit beest dan ook het meeste rondrijden. En dan zie je hem altijd met een grote grijns van oor tot oor. Want zo’n wagen als dit is toch wel een beetje een jongensdroom die uitkomt.

Rico laat wagen even zien in strakke video

Natuurlijk kan Rico niet zomaar de Urban Mercedes-AMG G63 laten zien. Daar hoort een video bij die minstens net zo stoer is als Rico en de wagen zijn. Een stoere wagen voor een stoere vent, dat lijkt een beetje de boodschap te zijn. En dat past natuurlijk hartstikke goed. Zijn fans zijn het daar in ieder geval mee eens. Die zien zichzelf ook al rijden in deze vette bak.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.