Foto: Rico Verhoeven probeert op sluwe manier zijn peperdure auto te showen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rico Verhoeven deelt een inspirerend verhaal over zijn achteruitkijkspiegel, maar stiekem wil hij gewoon deze dikke auto showen.

De Urban Mercedes-AMG G63 van Rico Verhoeven is een echte mannenwagen

Rico Verhoeven deelde even een emotionele post op zijn Instagram. Daarin zei hij dingen als “Denk niet na over wat je had kunnen doen, of wat je had moeten zeggen. Omdat we het verleden niet kunnen veranderen” en “Terugkijken in de achteruitkijkspiegel is slechts een glimp van het verleden, door de voorruit kijken naar wat komen gaat is veel belangrijker.” Dat soort motivational teksten passen natuurlijk bij Rico, al voelen ze een beetje als een open deur. Maar stiekem is het gewoon een sluikreclame voor zijn geweldige Urban Mercedes-AMG G63. Rico is ontzettend trots op die wagen en moet hem even laten zien. Zijn fans hebben dat ook wel door, want de comments staan vol met opmerkingen als “mooie auto.”

Lees ook: Rico Verhoeven knalt bijna uit elkaar door deze uitdagende foto van vriendin Naomy

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Rico Verhoeven laat stiekem stoere wagen zien

Hoewel zijn post in eerste instantie lijkt te gaan over het mensenleven en hoe Rico daar heel erg graag zijn advies over kwijt wil, lijkt de post van de sporter toch eigenlijk te gaan over zijn stoere wagen. En dat is helemaal niet erg, want een beetje aandacht vestigen op deze stoere wagen mag best. Dat heeft Rico eerder ook al gedaan op Instagram. En toen was iedereen ook al weg van zijn geweldige bak. De stoere kickbokser weet wel wat zijn fans graag willen zien. Iedereen vraagt zich natuurlijk af in wat voor wagen de sportheld rijdt. En nu weten ze dat.

Lees ook: Foto: Naomy van Beem maakt Rico Verhoeven gek met ronde achterzijde

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Rico Verhoeven is erg trots op mooie wagen

De topsporter is ontzettend blij en gelukkig dat hij in deze wagen mag rijden. Het is onderdeel van een sponsordeal met Mercedes. Maar waar sommige mensen hun gesponsorde wagens alleen af en toe uit de garage halen, vindt Rico het heerlijk om in zijn grote wagen rond te rijden. Je ziet hem in dit beest dan ook het meeste rondrijden. En dan zie je hem altijd met een grote grijns van oor tot oor. Want zo’n wagen als dit is toch wel een beetje een jongensdroom die uitkomt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@urbanautomotive.eu)

Rico laat wagen even zien in strakke video

Natuurlijk kan Rico niet zomaar de Urban Mercedes-AMG G63 laten zien. Daar hoort een video bij die minstens net zo stoer is als Rico en de wagen zijn. Een stoere wagen voor een stoere vent, dat lijkt een beetje de boodschap te zijn. En dat past natuurlijk hartstikke goed. Zijn fans zijn het daar in ieder geval mee eens. Die zien zichzelf ook al rijden in deze vette bak.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden. 

Bizar: GTST-acteur beschoten met spijkerpistool en ontvoerd

Er is weer eens iets bijzonders gebeurd in medialand. Een acteur van GTST is namelijk flink toegetakeld met een spijkerpistool!