Foto: Naomy van Beem kruipt in strak setje op schoot bij Rico Verhoeven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Naomy van Beem weet met haar prachtige voorkomen de aandacht te trekken van veel mannen, maar aan het einde van de dag kruipt ze er maar bij één op schoot.

Rico Verhoeven is een zeer gelukkig man met Naomy van Beem

De aantrekkelijke blondine weet met haar geweldige uiterlijk vaak de aandacht te trekken van een hoop mannen. Maar die maken aan het einde van de dag toch helaas weinig kans bij de knappe influencer. Ze gaat namelijk samen met Rico Verhoeven. En die deelt natuurlijk niet zijn vriendin. Om nog even te laten zien hoe erg de twee nog verliefd op elkaar zijn, kruipt Naomy bij de grote sporter op schoot. Dat ziet er natuurlijk wel weer zeer verleidelijk uit. Rico Verhoeven is duidelijk een erg gelukkige man dat hij deze knappe blondine op zijn schoot heeft gekregen. Zo ziet hij er in ieder geval wel uit.

Lees ook: Foto: Naomy van Beem laat inhoud van haar shirtje zien dankzij flinke opening

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@naomyvanbeem)

Aantrekkelijke blondine Naomy van Beem heeft heerlijk badpakje aangetrokken

Ze is grotendeels verborgen achter het brede lichaam van Rico Verhoeven, maar voor zover je naar Naomy kan kijken, ziet de knappe blondine er wel echt geweldig uit. Ze heeft een heerlijk paars badpakje aangetrokken. Als ze daar de aandacht niet mee trekt, dan is het einde zoek. De aantrekkelijke influencer is voorlopig eerst aan het genieten met haar stoere vriend. Als dat erop zit, gaat ze wel weer een keer zich zorgen maken over het leuk poseren voor haar volgers. Hopelijk trekt ze dan ook weer dit heerlijke pakje aan, zodat iedereen dan kan genieten van het fijne lichaam van de aantrekkelijke influencer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@naomyvanbeem)

De zeer knappe influencer Naomy van Beem houdt lichaam goed in vorm

Naomy van Beem weet haar lichaam erg goed in vorm te houden. Ze is een echte sportfanaat. Dat trokken Rico Verhoeven en Naomy van Beem ook zo aan in elkaar. Omdat ze samen een passie delen gaat het nog steeds zo ontzettend goed tussen de twee. En dat is erg fijn natuurlijk voor Naomy. Al zullen haar mannelijke volgers er misschien iets minder blij mee zijn. Die zijn namelijk aan het wachten op de dag dat Naomy en Rico uit elkaar gaan, zodat ze zelf een kans maken. Kleine tip mannen: als je Naomy haar hart wilt veroveren, ga dan zo snel mogelijk de sportschool in!

Naomy van Beem blijft volgers verbazen met spannende foto’s

De aantrekkelijke influencer weet elke dag haar volgers weer te verbazen met ontzettend mooie foto’s. En dat is nog niet zo makkelijk. De knappe blondine moet namelijk dag in, dag uit nieuwe ideeën bedenken voor haar foto’s. Daar lijkt dat ze dan wel weer een echte pro in te zijn. Elke foto weet namelijk weer opnieuw haar volgers te verbazen. En dat is natuurlijk ontzettend fijn voor haar volgers, die continu verrast worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.