Foto: Naomy van Beem maakt Rico Verhoeven gek met ronde achterzijde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke Naomy van Beem weet Rico Verhoeven echt helemaal gek te maken met haar intens knappe foto. 

De aantrekkelijke Naomy van Beem weet met deze foto Rico Verhoeven helemaal te betoveren

De vriendin van Rico Verhoeven, Noamy van Beem, is een ongelooflijk knappe dame die echt ontzettend goed op haar lichaam let. Door gezond te eten en echt enorm veel te sporten weet Naomy haar lichaam in de perfecte vorm te houden. En dat merk je wel als je naar foto’s van de knappe influencer kijkt. Natuurlijk gebruikt ze die foto’s ook wel een beetje om Rico Verhoeven gek te maken. Haar prachtige foto’s hebben tot gevolg dat Rico zijn ogen niet van de prachtige blondine af kan houden. En geef hem eens ongelijk. Als je in Rico’s schoenen had gestaan had je waarschijnlijk ook aan één stuk door gestaard naar de prachtige Naomy. En dat is ook helemaal niet erg. Daar maakt de knappe blondine nou juist de foto’s voor.

Lees ook: Foto: Naomy van Beem knalt bijna uit haar sporttopje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomy van Beem (@naomyvanbeem)

Naomy van Beem heeft wel heel klein pakje aan

De prachtige blondine staat te poseren in de zee, maar draagt wel een heel erg klein pakje terwijl ze dat doet. En wat daardoor gebeurt, is dat je meteen enorm goed zicht hebt op de aantrekkelijke vormen van de knappe influencer. Haar hele achterkant is praktisch onbedekt en je hebt daardoor super goed zicht op het lichaam van de aantrekkelijke dame. Naomy van Beem hoopt natuurlijk stiekem dat de foto ervoor zorgt dat Rico Verhoeven een beetje jaloers wordt en haar daarom meeneemt uit eten of weer een keer een weekendje weg. Dat zou de prachtige blondine nou echt erg fijn vinden. Met haar goedgevormde achterkant weet Naomy trouwens niet alleen Rico Verhoeven te betoveren. Haar eigen volgers lusten er ook wel pap van. Die smullen bij het heerlijke kiekje en bij alle andere heerlijke kiekjes die de aantrekkelijke Naomy op Instagram zet.

Lees ook: Foto: Naomy van Beem kruipt in strak setje op schoot bij Rico Verhoeven

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomy van Beem (@naomyvanbeem)

De flinke troeven van Naomy van Beem zijn moeilijk te missen op spannende foto

Er is veel moois te bespeuren aan het lichaam van de aantrekkelijke Naomy van Beem. Dat is een ding dat zeker is. De prachtige blondine steekt ook veel moeite in het maken van goede foto’s waar haar volgers intens van zullen genieten. En dat gaat haar eigenlijk best wel heel erg goed af. Op een van haar laatste foto’s had ze alleen wat meer moeite met het bedekken van haar waanzinnige troeven. En dus besloot ze uiteindelijk om ze dan maar helemaal niet te bedekken. Dat was dan toch gewoon de betere optie. Haar volgers zullen het daar ongetwijfeld mee eens zijn geweest. De foto ziet er namelijk ontzettend goed uit. Dat valt niet te ontkennen. Naomy van Beem weet zichzelf prachtige te presenteren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?