Foto: Naomy van Beem maakt Rico Verhoeven gek met haar achterkant

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Naomy van Beem weet Rico Verhoeven echt helemaal gek te maken met deze foto…

Naomy van Beem weet met deze foto Rico Verhoeven helemaal te betoveren

De vriendin van Rico Verhoeven, Noamy van Beem, is een knappe dame die echt ontzettend goed op haar fitheid let. Door gezond te eten en echt enorm veel te sporten weet Naomy zichzelf in de perfecte vorm te houden. En dat merk je wel als je naar foto’s van deze influencer kijkt. Natuurlijk gebruikt ze die foto’s ook wel een beetje om Rico Verhoeven gek te maken. Haar foto’s hebben tot gevolg dat Rico zijn ogen niet van de blondine af kan houden. En geef hem eens ongelijk. Als je in Rico’s schoenen had gestaan had je waarschijnlijk ook aan één stuk door gestaard naar de prachtige Naomy. En dat is ook helemaal niet erg. Daar maakt ze nou juist de foto’s voor!

Naomy van Beem heeft kleine outfit aan

Naomy staat te poseren in de zee, maar draagt wel een heel erg kleine outfit terwijl ze dat doet. En wat daardoor gebeurt, is dat je meteen enorm goed zicht hebt op de beste kant van de knappe influencer. Haar hele achterkant is praktisch onbedekt en je hebt daardoor super goed zicht. Naomy van Beem hoopt natuurlijk stiekem dat de foto ervoor zorgt dat Rico Verhoeven hongerig wordt en haar daarom meeneemt uit eten of weer een keer een weekendje weg. Dat zou de prachtige blondine nou echt erg fijn vinden. Met haar goed gevormde achterkant weet Naomy trouwens niet alleen Rico Verhoeven te betoveren. Haar eigen volgers lusten er ook wel pap van. Die smullen bij het kiekje en bij alle andere foto’s die Naomy op Instagram zet.

De troeven van Naomy van Beem zijn moeilijk te missen op deze foto

Er is veel moois te bespeuren aan Naomy van Beem. Dat is een ding dat zeker is. De prachtige blondine steekt ook veel moeite in het maken van goede foto’s waar haar volgers intens van zullen genieten. En dat gaat haar eigenlijk best wel heel erg goed af. Op een van haar laatste foto’s had ze alleen wat meer moeite met het bedekken van haar troeven. En dus besloot ze uiteindelijk om ze dan maar helemaal niet te bedekken. Dat was dan toch gewoon de betere optie. Haar volgers zullen het daar ongetwijfeld mee eens zijn geweest. De foto ziet er namelijk ontzettend goed uit. Dat valt niet te ontkennen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...

Geraldine Kemper grijpt naar flinke banaan op suggestieve foto

Geraldine Kemper grijpt haar kans om de boel online weer eens flink op te schudden. Letterlijk en figuurlijk! Met een banaan in haar hand staat ze vol in de schijnwerpers. Staat ze met haar vrienden in een beruchte bar in Amsterdam?

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...