Foto: Naomy van Beem laat mannen watertanden met foto zonder gympakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige blondine draagt normaal gesproken alleen maar van die strakke sportpakjes. Maar nu laat ze een keer zien hoe ze eruit ziet zonder. 

Naomy van Beem heeft eens wat anders aan dan een sportpakje

De knappe vriendin van Rico Verhoeven heeft besloten om een keer wat anders aan te trekken dan een sportpakje. En dat staat haar natuurlijk weer hartstikke goed. Want alles wat de knappe dame aantrekt staat haar eigenlijk meteen geweldig. Dat valt niet te ontkennen. Dit keer is de keuze gevallen op een wel heel erg spannend rokje in plaats van haar sportkleding. En dat stond de prachtige blondine weer buitengewoon goed. Met haar heerlijke kleding weet Naomy al haar volgers weer flink te verrassen.

Lees ook: Video: Naomy van Beem laat haar indrukwekkende pluspunten zien tijdens zonvakantie

De zeer strakke vormen van Naomy van Beem goed zichtbaar

In dit jurkje zijn de prachtige vormen van Naomy van Beem wel weer heel erg goed zichtbaar. De aantrekkelijk dame weet met haar fantastische lijf toch wel weer alle blikken haar kant op te krijgen. En dat is een buitengewoon goede gave die de prachtige influencer daar heeft. Met haar heerlijke vormen zo strak in het jurkje weet Naomy haar fans toch wel weer enorm te verwennen. En dat zorgt er bij haar fans natuurlijk weer voor dat ze als een blok vallen voor de knappe dame. Dat verbergen ze verder ook niet bepaald. In de comments onder de foto kan je meer dan genoeg positieve opmerkingen lezen over de blondine.

Lees ook: Foto: De zwemkleding van Naomy van Beem knalt bijna uit elkaar vanwege rondingen

Het kleinste zwarte jurkje van Naomy van Beem

Natuurlijk pakt Naomy ook even haar kleinste zwarte jurkje uit de kast om te laten zien hoe ze er in dat kledingstuk uitziet. Voor veel volgers is dat toch wel een beetje een droom die uitkomt om Naomy op die manier te mogen zien. De prachtige influencer weet met haar nieuwste kiekjes toch wel weer een hoop mensen blij te maken.

Noamy van Beem laat graag prachtige troeven zien

De prachtige troeven van Naomy verdienen het niet om continu opgesloten te zitten. Die moeten af en toe ook een beetje vertoond worden. En daarom laat de knappe blondine altijd haar prachtige troeven zien in van die heerlijk strakke pakjes waar ze bijna uit knappen. Zo krijgen haar troeven ook nog een beetje daglicht te zien. En daar zijn ze natuurlijk wel erg blij mee.
In een sportpakje ziet Naomy er nog steeds zeer goed uit

Natuurlijk ziet de knappe blondine er ongelooflijk goed uit in haar jurkjes, zwemkleding en strakke pakjes. Maar de prachtige dame is nog altijd op haar mooist als ze een uitdagend sportpakje aan heeft. Dan is ze eigenlijk het leukste om naar te kijken. Gelukkig deelt Naomy nog altijd genoeg van dat soort foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.