Foto: Omstanders gaan spontaan uit de kleren voor Roxane Knetemann tijdens Tour de France

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxane Knetemann weet een hoop los te maken bij mannen, maar blijkbaar geldt dat ook voor hun kleding. Die valt spontaan naar beneden.

Prachtige Roxane Knetemann kleedt mannen spontaan uit

De prachtige verslaggeefster Roxane Knetemann is momenteel verslag aan het doen van de tocht der tochten, de Tour de France. En daar heeft ze niet alleen maar hele serieuze reportages, want tussendoor mag er ook plezier gemaakt worden. Dat merk je ook wel aan Roxane. Die lijkt de tijd van haar leven te hebben tijdens de Tour. Het hoogtepunt van deze week is toch wel dat er een aantal mannen waren die spontaan voor Roxane uit de kleren gingen. Dat vond de knappe blondine natuurlijk wel weer bijzonder om mee te maken.

Lees ook: Foto: Roxane Knetemann laat Tour de France-kijker watertanden met heerlijke beentjes

Roxane Knetemann moet zich flink inhouden bij stoere mannen

Zelf geeft de knappe blondine geen tekst en uitleg bij de foto, dus niemand weet exact waarom de mannen naast haar er zo bijzonder kort gekleed uitzien. Misschien is het gewoon een ludieke manier om de hitte een beetje van zich af te schudden. Hoe het ook zit, Roxane kan niet verbergen dat ze wel een beetje blij is met de actie. Ze heeft een ondeugende blik, waarmee ze naar de camera kijkt. De knappe presentatrice heeft duidelijk weer een mooie dag te pakken. Op deze manier wordt verslag doen van het fietsen wel een erg leuke bezigheid natuurlijk, zelfs met de belachelijk hoge temperaturen. Al hadden de mannen niet zo er bij gestaan waarschijnlijk, als de temperaturen minder warm geweest waren. Roxane Knetemann is dus erg blij met het hete weer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roxane Knetemann (@roxykneet)

Roxane Knetemann deelt wat actiefoto’s van zichzelf op werk

Door al die grappen en grollen zou je bijna vergeten dat er ook nog gewoon gewerkt moet worden. Maar gelukkig is Roxane een van de beste presentatrices die er is. Dat valt zelfs nog op de foto af te lezen. De knappe blondine heeft een aantal spannende foto’s uit het werkveld gedeeld. Zo kan je de knappe presentatrice aan de slag zien tijdens de finish van een van de dagen van de Tour de France. Het geeft gelijk een ander beeld van Roxane. De prachtige blondine heeft op de foto’s een intense focus en ziet er duidelijk hard geconcentreerd uit. Het is een kant die je meestal niet van haar ziet. Vaak omdat haar foto’s toch wel wat luchtiger zijn. Toch is het fijn om op deze manier meer te mogen zien van Roxane Knetemann.

Prachtige blondine Roxane Knetemann wordt de hit van de zomer

Voor wie het nog niet gemerkt heeft, het gaat ontzettend goed met Roxane Knetemann. Ze mag namelijk niet alleen verslag doen van de Tour de France, maar heeft tegelijkertijd ook steeds meer televisie optredens bij programma’s als VI en De Oranjezomer. Roxane komt steeds meer op televisie en dat is natuurlijk fijn, want meer van deze knappe blondine is altijd een goed idee.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde lichaam publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende Halina Reijn, deed precies dat.

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal!