Foto: Nikkie Plessen enorm voor schut gezet door reuzin Marieke Elsinga

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen is misschien de grootste modeontwerpster van Nederland, het blijft maar een klein vrouwtje in vergelijking met Marieke Elsinga.

Het verschil mag duidelijk zijn. Marieke Elsinga stijgt ver boven Nikkie Plessen uit. Als Nikkie zich op gelijke hoogte wil begeven met Marieke, dan zal ze angstaanjagend hoge hakken aan moeten trekken om erbij te komen. Gelukkig kunnen de dames het ondanks hun lengteverschil nog steeds enorm goed met elkaar vinden. Al zorgt het soms voor wat ongemakkelijke momenten in de studio. Het lijkt toch wel een klein beetje alsof Marieke Nikkie een beetje voor schut probeert te zetten. Dat gaat niet expres, maar is wel het gevolg van het verschil in lengte tussen de twee knappe vrouwen.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen geeft volgers diep inkijkje achter de schermen

Nikkie en Marieke fixen eventjes de broek op foto

Voordat de twee dames hun lengteverschil proberen op te lossen, moeten ze eerst even goed hun broek ophijsen. Anders ontstaan er misschien nog meer ongelukkige ongelukjes en dat zou toch een beetje zonde zijn. Nadat beide dames zichzelf gefatsoeneerd hebben gaan ze de uitdaging aan om elkaar straks normaal in de ogen te kunnen kijken. Het lijkt een klein beetje alsof de twee dames de vogeltjesdans aan het doen zijn. De foto heeft dus wel wat grappigs in zich.

En toen waren de dames weer even lang

Met een beetje slim camerawerk zijn de dames gewoon weer dezelfde lengte. Je ziet verder de voeten niet, dus zou het zomaar kunnen dat Marieke haar schoenen speciaal voor deze foto heeft uitgedaan. Wat de oplossing ook is, dit moet voor Nikkie een stuk prettiger zijn. Niet langer wordt ze als klein meisje gezien naast reuzin Marieke Elsinga. Nu kunnen de dames tenminste fatsoenlijk een gesprek met elkaar hebben zonder dat Nikkie gelijk last krijgt van haar nek.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!