Foto: Model Romee Strijd zet haar gloednieuwe bovenstukje onder flinke druk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone Romee Strijd deelt zéér verleidelijk kiekje op haar Instagram. Haar “grote vriendinnen” worden flink in het nauw gedreven door strak bovenstukje! 

Romee maakt volgers wild met strak badkleding kiekje

Oh, Romee Strijd heeft haar gloednieuwe bovenstukje in een benarde situatie gebracht! In haar prachtige blauwe badkledingsetje lijkt het erop dat het topje net iets te strak zit, waardoor haar “grote vriendinnen” flink in het nauw worden gedreven. Met een vleugje humor kunnen we niet anders dan zeggen dat haar “grote vriendinnen” waarschijnlijk een beetje overweldigd worden door de knusse pasvorm van het topje. Maar hey, soms moeten we een beetje lijden voor de mode, nietwaar? Romee Strijd, altijd een professional, weet echter hoe ze met stijl en gratie met deze uitdaging moet omgaan. Met een glimlach op haar gezicht en een zelfverzekerde houding rockt ze nog steeds haar badkledingsetje alsof er niets aan de hand is. Laten we eerlijk zijn! Romee kan met haar stralende persoonlijkheid en indrukwekkende schoonheid zelfs een strak badkledingtopje aan tot een modetrend maken! Dus terwijl haar “grote vriendinnen” misschien wat extra aandacht krijgen, zullen ze zonder twijfel nog steeds bewondering en jaloezie opwekken!

Lees ook: Foto: Model Romee Strijd kleedt zich razendsnel om voor dit heerlijke kiekje op rode loper

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Romee Strijd deelt een puur casual kiekje, alles Gucci?

Romee Strijd deelt een puur casual kiekje dat ons allemaal laat denken: “Is alles Gucci?” Ze zit op een geweldige grote stoel en neemt een zeer ontspannen houding aan. Alsof ze op een troon zit, straalt Romee zelfverzekerdheid uit terwijl ze comfortabel in haar stoel zit. Haar casual pose geeft ons het gevoel alsof we een glimp opvangen van haar relaxte kant, ver weg van de glitter en glamour van de modewereld. Maar laten we het even hebben over die grote stoel! Het lijkt bijna alsof Romee haar eigen mini-throne heeft gecreëerd, waar ze in alle rust en stijl kan genieten van een moment voor zichzelf. Het is moeilijk om niet jaloers te zijn op zo’n luxueuze zitplaats. Terwijl ze ons uitnodigt om deel uit te maken van haar casual moment, maakt Romee ons ook nieuwsgierig naar de vraag: is alles Gucci? Zijn alle aspecten van haar leven in perfecte harmonie? Of is dit gewoon een glimp van de ontspannen kant van haar drukke bestaan? Hoe dan ook, Romee Strijd bewijst dat zelfs in een casual pose en op een grote stoel, ze nog steeds straalt als een supermodel. Met haar natuurlijke schoonheid en nonchalante charme weet ze altijd de aandacht te trekken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Model Romee steelt show op rode loper in Cannes

Romee Strijd stal de show op de rode loper in Cannes met een adembenemende verschijning. Ze droeg een prachtige zwarte jurk die alle ogen op haar gericht hield. Met een gedurfde opening liet ze haar prachtige benen zien, en haar haren waren helemaal opgedoft voor de gelegenheid. De zwarte jurk omhulde Romee als een tweede huid en accentueerde haar gracieuze silhouet. De gedurfde opening voegde een vleugje allure toe en onthulde haar perfect geproportioneerde benen, die de camera’s niet onopgemerkt lieten. Romee straalde zelfvertrouwen uit terwijl ze met elke stap op de rode loper schitterde. Haar opgedofte haren gaven de finishing touch aan haar glamoureuze look. Met een vleugje volume en glans voegden ze een extra dimensie toe aan haar al stralende verschijning. Het was duidelijk dat Romee er alles aan had gedaan om deze speciale gelegenheid te laten sprankelen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?