Foto: Fien Vermeulen klimt in flinke paal tijdens hittegolf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Radiopresentatrice Fien Vermeulen neemt volgers mee in gedurfde activiteit. Door dit hittegolf moet dit wel in strak  topje! 

Fien Vermeulen klimt in paal om over sloot te springen

Fien Vermeulen klimt tijdens de hittegolf dapper in een flinke paal en laat geen droge pootjes achter! Wat een avontuurlijk weekend heft ze gehad! Fien Vermeulen bewees dat ze geen uitdaging uit de weg gaat, zelfs niet tijdens de hete zomerdagen. Met moed en vastberadenheid klom ze in een flinke paal, ondanks de verleidelijke koelte van het water onder haar. Ze trotseerde de obstakels en nam een sprong in het avontuur! Hoewel haar sneakers niet helemaal ongeschonden uit de strijd kwamen, was het niets dat een goede wasbeurt niet kon verhelpen. De mesthoop en het kroos kunnen soms onverwachte obstakels zijn, maar Fien liet zich niet ontmoedigen. Ze overwon ze met een lach en een vleugje humor. Het is geweldig om te zien hoe Fien Vermeulen het leven met zoveel enthousiasme omarmt, zelfs als het betekent dat ze haar sneakers in de strijd moet werpen. Haar avontuurlijke geest en positieve instelling zijn inspirerend voor ons allemaal!

Lees ook: Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Stralend kiekje van Fien Vermeulen in

Wat een stralend kiekje van Fien Vermeulen in haar ! Fien is helemaal in haar element en is dol op de zomer. Ze staat op een heerlijk zandstrandje en maakt een prachtige selfie om dit bijzondere moment vast te leggen. Met de zon op haar gezicht en de zee op de achtergrond straalt Fien van vreugde en geluk. Haar benadrukt haar natuurlijke schoonheid en laat haar stralen als een ware beach babe! Ze is helemaal één met de zomerse vibes en dat is te zien in haar stralende glimlach. Het zandstrandje biedt een idyllische achtergrond voor Fiens selfie. De fijne korrels zand en de rustgevende geluiden van het water creëren een prachtig decor dat de schoonheid van het moment accentueert. Het is alsof de hele wereld even stil staat en alleen Fien en haar stralende glimlach de hoofdrolspelers zijn. Fien Vermeulen weet hoe ze van de zomer moet genieten en dit kiekje is het bewijs. Ze laat ons meegenieten van haar gelukkige momenten en herinnert ons eraan om het leven te omarmen en te genieten van de kleine dingen.

Fien Vermeulen schittert in een wel héél strak sportpakje!

Radiopresentatrice Fien Vermeulen heeft een wielrennerspakje aangetrokken, want het wielerseizoen is begonnen en deze prachtige dame is sportief op pad gegaan met haar racefiets. Fien deelt een ontzettend leuke foto van zichzelf te midden van het prachtige Nederlandse landschap, genietend van haar rit op de fiets. Met haar strakke sportpakje toont Fien haar toewijding aan de wielersport. Het benadrukt haar atletische figuur en laat zien dat ze er helemaal klaar voor is om de weg op te gaan. Haar wielrennerspakje straalt snelheid en energie uit, en laat zien dat ze klaar is om de uitdaging aan te gaan. Op de foto zien we Fien omringd door het adembenemende Nederlandse landschap. Met haar wielrenfiets als haar trouwe metgezel trotseert ze de wegen en geniet ze van de vrijheid die het fietsen haar biedt. De natuurlijke schoonheid van het landschap vormt een perfécte achtergrond voor Fien’s avontuur op de fiets!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!