Met deze geheime wapens verpulvert Suzanne Schulting haar rivalen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting is de absolute top van de Nederlandse schaatswereld. Deze foto bewijst gelijk waarom dat zo is. 

Schaatsster Suzanne Schulting gaat meestal gehuld in een strak pakje waardoor je altijd wel ziet dat ze gespierd is, maar er toch veel verborgen blijft. Daar komt meteen van haar laatste foto’s verandering in. Suzanne laat haar volgers en de concurrentie zien met wie ze nu eigenlijk te maken hebben. Suzanne blijkt onder haar strakke schaatspakje een en al spier te zijn. Met die geheime wapens verpulvert ze al haar competitie in een seconde. Het is niet gek dat al haar tegenstanders bang worden als ze het tegen Suzanne op moeten nemen. Want met zo’n lijf valt er eigenlijk weinig meer te doen. Dan kan je als tegenstander net zo goed langs de baan een warme chocolademelk drinken en wachten tot Suzanne klaar is met haar ronde.

Lees ook: Suzanne Schulting toont troeven op indrukwekkende foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUZANNE (@suzanneschulting)

Suzanne heeft op foto een enorm gespierd lijf

Je kan niet om Suzanne heen als je de foto zo bekijkt. De brunette die altijd gaat voor goud heeft een afgetraind lichaam waar ze de meeste atleten extreem jaloers mee maakt. Suzanne is dan ook altijd wel ergens in de sportschool te vinden of op een andere manier bezig met trainen. Al dat trainen werpt nu duidelijk zijn vruchten af. Het was alleen niet duidelijk voor de meeste mensen dat ze zo gespierd was. En daar schrikken de meeste mensen nu  toch wel een beetje van. Toch kan iedereen het er over eens zijn dat Suzanne ondanks, of juist wel dankzij haar spiermassa een prachtig lichaam heeft. En met dat lichaam schrikt ze dus alle competitie af.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUZANNE (@suzanneschulting)

Suzanne pakt met schaatsen altijd de winst

Suzanne weet in elke competitie waarin ze meedoet eigenlijk altijd wel de winst te pakken. En dat komt dus door haar flinke training methodes. Suzanne is elke dag van de week en dan bijna elk uur van de dag wel bezig met sport. Dat moet ook wel als je met zo’n gespierd lichaam rond wilt lopen. Dan kan je haast niet anders dan volledig vol overtuiging in de wedstrijd te stappen. Suzanne weet haar lichaam in de absolute topconditie te houden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUZANNE (@suzanneschulting)

Suzanne Schulting is de sportvrouw met de mooiste foto’s

Ze heeft niet alleen het mooiste lichaam van alle Nederlandse sporters, Suzanne plaatst ook nog eens de meest interessante foto’s. Haar hele social feed staat vol met spannende en leuke plaatjes van Suzanne. Meestal in een strak schaatspakje, maar soms verblijdt ze je met een foto in een leuk jurkje, of een stoere foto waarin je dus goed haar spieren kan zien. Voorlopig stopt ze ook niet met het plaatsen van al die mooie foto’s, dus je kan nog lang genieten van de mooiste schaatsster van Nederland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nikkie Plessen is erg harig op onverwachte plek

Nikkie Plessen zorgt altijd erg goed voor zichzelf. Het is dus erg onverwachts dat er opeens een pluk haar tevoorschijn komt. 

Foto: beeldschone vriendin van Bram Krikke deelt bloedheet kiekje

Bram Krikke heeft het maar goed voor elkaar. Hij heeft namelijk een van de knapste vrouwen van het land aan de haak geslagen. 

Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties...