Foto: Marlijn Weerdenburg blijkt zeer close met oplichter Wie Is De Mol?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Marlijn Weerdenburg heeft een foto geplaatst met opvallend bijschrift over déze oplichter uit Wie Is De Mol?

Presentatrice Marlijn Weerdenburg heeft een foto geplaatst op haar Instagrampagina. Ze deelde een foto met niemand minder dan Wie Is De Mol-kandidaat Kees van der Spek. Onder de foto schrijft ze het bericht: “Wie houdt er niet van hem?” Met een hartjes-emoji erachter. Ook vraagt ze aan haar volgers wie zij ervan verdenken de mol te zijn dit seizoen. In de reacties staan enorm veel verdenkingen van Kees van der Spek. Dit zou natuurlijk ook wel ironisch zijn, aangezien hij normaal gesproken de oplichters moet ontmaskeren. Bekijk de foto hieronder.

Kees van der Spek

Marlijn heult met de vijand

Het is natuurlijk best opvallend dat Marlijn Weerdenburg als presentatrice van MolTalk, het programma waarin geprobeerd wordt de Mol te ontmaskeren, innig contact onderhoudt met Kees van der Spek, die bij alle voorspellingen als dé Mol getipt wordt. Van Marlijn zou je dan toch verwachten dat ze neutraal is, of op z’n minst op haar hoede is als een mogelijke Mol in haar buurt verschijnt!

Marlijn Weerdenburg

Is Kees van der Spek zelf de oplichter?

Kees van der Spek is natuurlijk bekend van zijn eigen serie: ‘Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt.’ In dit programma pakt Kees van der Spek oplichters in het buitenland aan. Hij doet dit met een verborgen camera. Hij laat zich vaak zelf eerst oplichten om bewijs te kunnen tonen. Hierna kan hij de oplichters oppakken. In de serie is goed te zien dat Kees voor niemand bang is. Zo wordt hij regelmatig bedreigd, uitgescholden en aangevallen, maar Kees deinst nooit terug. In het programma Wie Is De Mol zit natuurlijk ook een oplichter, namelijk de mol. Veel mensen verdenken Kees van der Spek ervan de mol te zijn. Dat zou natuurlijk wel erg ironisch zijn.

Ontknoping Wie Is De Mol

Het laatste seizoen van de serie WIDM is begonnen op 6 januari 2024. Het seizoen telt in totaal tien afleveringen. De ontknoping zal plaatsvinden tijdens de laatste twee afleveringen. De een-na-laatste aflevering zal plaatsvinden op zondag drie maart, de laatste aflevering zal plaatsvinden op tien maart.

Marlijn Weerdenburg presentatrice Moltalk

Marlijn Weerdenburg presenteert het programma Moltalk. Dit programma vindt meteen plaats na het programma Wie Is De Mol. Dit programma is een soort nabeschouwing op de meest recente uitzending van WIDM. Hierbij wordt er gediscussieerd en gespeculeerd over de opdrachten die zijn uitgevoerd tijdens het programma. Ook worden verschillende theorieën en complotten besproken met oud-deelnemers. Naast dit programma is Marlijn Weerdenburg ook bekend als actrice. Zo heeft ze rollen gehad in de musical Soldaat van Oranje en in Flikken Maastricht. Marlijn is gelukkig getrouwd met haar man Paul Broers.

Meer zien van Marlijn Weerdenburg, Kees van der Spek?

Wil jij meer zien van Marlijn Weerdenburg en Kees van der Spek? Neem dan zeker even snel een kijkje op hun Instagrampagina’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!