Foto: Marieke Elsinga laat zich op straat fotograferen in kort rokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke presentatrice Marieke Elsinga heeft een nieuw kiekje online gezet en die ziet er natuurlijk prachtig uit. 

Marieke Elsinga maakt fijne foto op straat

De prachtige brunette heeft een nieuw kiekje online gezet en die heeft ze zomaar stiekem op straat gemaakt. Marieke deed even een rondje in haar nieuwe vuurrode jurk en natuurlijk moest daar voor haar volgers een mooie foto van komen. Marieke heeft dan ook even snel een foto weten te maken, maar deed dat een beetje stiekem. In een lege straat deed ze snel poseren voor de camera, voordat er weer andere mensen in haar shot zouden lopen. De foto is echt prachtige geworden, dus het is de moeite absoluut waard geweest. Marieke Elsinga ziet er in haar rode jurkje uiterst verleidelijk uit. Haar prachtige lichaam en volle vrouwelijke vormen zijn erg goed zichtbaar in het strakke stukje stof. Als haar volgers ergens blij van worden, dan zijn het wel foto’s als deze. Marieke maakt met slechts één plaatje, al haar volgers helemaal gelukkig.

Lees ook: Video: Marieke Elsinga gaat klaarliggen voor behandeling om nóg hariger te worden

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke Elsinga weet de camera helemaal te betoveren

Voor Marieke stopt het niet bij een spannende pose en een verrukkelijk kledingstuk. Ze moet en zal meer uit de foto halen. Dat weet ze dan ook voor elkaar te krijgen door een hele verleidelijke blik op te zetten richting de lens. Daarmee betovert ze al haar volgers. Die weten even niet wat ze met zichzelf aan moeten op het moment dat Marieke Elsinga zo intiem hun kant op kijkt. De prachtige brunette is de laatste jaren ook wel heel erg goed geworden in het aannemen van dit soort intieme blikken en poses. En dus weet Marieke zonder moeite haar foto een grandioos succes te maken. De foto wordt door al haar fans dan ook helemaal de hemel in geprezen.

Lees ook: Video: Marieke Elsinga trekt haar shirt uit en zwaait ermee in studio

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door aniika (@aniikapika)

Marieke Elsinga heeft dikke pret met knappe vriendin

Natuurlijk is Marieke Elsinga niet alleen op stap, maar ze heeft haar knappe vriendin Aniika mee genomen. Die heeft maar besloten om de hele trip naar Milaan, waar de foto met de verleidelijke rode jurk gemaakt is, maar vast te leggen op Instagram. En dat gaat haar eigenlijk ontzettend goed af. Misschien is een carrière switch naar vlogger geen verkeerd idee. Met haar leuke foto’s en video’s legt Aniika de hele trip vast van haar en Marieke. En natuurlijk komen er dan ook genoeg mooie foto’s van het stel voorbij. Neem bijvoorbeeld de foto hieronder. Daar kan je precies zien hoe de twee knappe dames zich kleden op hun tripje door Milaan. En dat is natuurlijk enorm genieten geblazen. Met dit soort leuke foto’s hoed je er gee dag verveeld bij te zitten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door aniika (@aniikapika)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?