Foto: Maan de Steenwinkel laat eindelijk weer van zich horen, maar volgers schrikken zich kapot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Maan de Steenwinkel heeft voor het eerst in lange tijd weer iets geplaatst op sociale media. Haar volgers schrikken zich echter helemaal kapot door haar nieuwe looks!

Zangeres Maan de Steenwinkel heeft lange tijd niets van zich laten horen. Haar volgers maakten zich grote zorgen. Er gingen namelijk al geruime tijd geruchten rond dat Maan flink aan de drugs zou zijn! Wanneer ze in het openbaar werd gespot, zag ze er veel ongezonder uit dan eerder. Er zijn enorm veel berichten over de zangeres geschreven die beweren dat ze zich super slecht voelt.

Maan en haar management hebben alle tijd al deze geruchten de kop ingedrukt. Toch is het wel allemaal erg verdacht. Zo’n lange mediapauze, en als ze dan ergens werd gezien zag ze er enorm slecht uit. Nu heeft Maan dus voor het eerst in lange tijd gereageerd. Ze zegt dat het beter gaat dan ooit en dat je niet alles moet geloven wat je ziet. Nu heeft ze ook nog eens iets op haar Instagram-story gepost. Ze plaatst een foto van zichzelf, waar haar volgers enorm van zijn geschrokken. Ze is totaal niet meer terug te kennen. Bekijk de foto hieronder!

Maan de Steenwinkel

Maan de Steenwinkel maakt haar comeback

Maan had een lange pauze genomen van zowel optredens als het posten van sociale media berichten. Ze had namelijk acht jaar lang een enorm druk schema gehad. Sinds haar overwinning bij The Voice of Holland was ze niet meer te stoppen. Ze werd razend populair en had het erg druk met optredens en tours. Zou ze misschien een burn-out hebben gehad? Of wilde ze simpelweg even flink genieten van het leven? Volgens Maan zelf was het laatste het geval. Zo was ze met haar vriend Karel Gerlach op vakantie naar de Filipijnen. Op haar Instagram maakte ze nu bekend dat ze daar heeft gevonden wat ze zocht. Er breekt een nieuwe ‘era’ aan en er komt dus nieuwe muziek. Het uiterlijk van Maan is in ieder geval helemaal vernieuwd! We zullen zien wat Maan ons allemaal zal gaan brengen.

Meer zien van Maan de Steenwinkel doe je op Instagram

Het lijkt erop dat Maan de Steenwinkel haar comeback gaat maken op haar Instagrampagina! Wil jij de komende posts van haar nieuwe looks in de gaten houden? Klik dan op deze link voor haar pagina.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Suzanne Schulting laat haar geweldige kanonnen zien in flinterdun broekje (video)

Suzanne Schulting is hard aan het trainen en laat ons haar geweldige kanonnen zien in een flinterdun broekje!

Hypocriete Hélène Hendriks maakt vriendin van Peter Gillis compleet belachelijk tijdens De Oranjezomer (video)

Ze had de lachers wel op haar hand, maar toch is het niet helemaal sjiek dat Hélène Hendriks de vriendin van Peter Gillis zó voor paal zette live tijdens De Oranjezomer...

Freek (Suzan & Freek) deelt slaapkamerfoto en bekritiseert zijn bedpartner

Freek (Suzan en Freek) deelt een foto van de slaapkamer en laat weten dat hij het maar raar vindt wat zijn bedpartner allemaal doet!