Foto: Lieke Martens viert de liefde in loszittend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke Martens heeft even flink feest gevierd. Om de liefde tussen haar en partner  Benjamin te vieren stappen ze samen het huwelijksbootje in.

De aantrekkelijke Lieke Martens viert de liefde met partner Benjamin

Het is al even bekend, maar Lieke Martens en haar geliefde Benjamin gaan met elkaar trouwen. Dat willen de twee doen in Spanje aan de Costa del Sol. Nu hebben ze toevallig een boot vol met vrienden de zee op gekregen, waarbij iedereen wit draagt en er flink feest gevierd wordt. En laat hen beide nu iets bijzonders dragen. En het is ook nog eens aan de Costa del Sol. Lieke zegt zelf nog niet meteen dat het huwelijk heeft plaatsgevonden, maar noemt de foto die ze plaatst een viering van de liefde. Maar het lijkt er toch wel sterk op dat de twee hier hun huwelijk aan het vieren zijn.

Lees ook: Video: Lieke Martens maakt er in strak broekje een knoeiboel van tijdens het autowassen
Lieke ziet er natuurlijk prachtig uit in haar rode jurkje

Het rode jurkje dat Lieke voor haar grote dag heeft aangetrokken ziet er natuurlijk wel een klein beetje losjes uit. Maar er valt voor Lieke gelukkig niet te veel te zien. Het ziet er natuurlijk wel wat verleidelijker uit dan een normale jurk, maar dat zal ongetwijfeld de bedoeling zijn geweest van de outfit. In het jurkje ziet Lieke er natuurlijk ontzettend aantrekkelijk uit. De knappe voetbalster heeft zich helemaal laten opdoffen voor het feestelijke moment. Alle vrienden en familie van de knappe sporter zijn aanwezig en dat belooft dus echt een knaller van een feestje te worden. Lieke Martens blaast met haar vrienden en familie echt het dak eraf. De feestelijke sferen zijn tot ver buiten Spanje in ieder geval te voelen. Lieke wist er een heet feestje van te maken en dat kwam niet alleen maar vanwege de warme temperaturen op de boot.
Lieke Martens deelt mooie video als bijzonder aandenken

Als aandenken aan de mooie dag heeft Lieke Martens even een video gedeeld die de hoogtepunten van het feest op een rij zetten. En dat is natuurlijk wel erg mooi. De aantrekkelijke voetbalster en haar Benjamin zijn overduidelijk erg gelukkig samen als je de foto’s en de video zo ziet. En dat is natuurlijk ook wel wat waard. De liefde mag wel eens gevierd worden en dat doet Lieke dan ook vol overtuiging op de mooie plaatjes. De knappe brunette weet zich in ieder geval ook feestelijk te kleden. Het van de voetbalster ziet er in het rode jurkje nog even extra spannend uit. Ze weet precies wat ze moet doen om verleidelijk over te komen, zelfs op een dag als deze. Hoewel de hele boot er bijzonder mooi bijloopt, is Lieke Martens het terechte middelpunt van alle aandacht. De beeldschone vrouw in haar rode jurkje eist terecht alle aandacht op.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!