Foto: Voetbalster Lieke Martens stapt uit haar comfortzone met shoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke Martens heeft een nieuwe spannende fotoshoot gedaan en daar heeft ze best wel wat spannende foto’s aan over gehouden. 

Lieke Martens heeft nieuwe spannende shoot erop zitten

De verleidelijke voetbalster Lieke Martens heeft onlangs een fotoshoot gedaan. Normaal is dat niet zulk groot nieuws, maar de fotoshoot die Lieke heeft gehad was van zo’n hoog niveau, dat er allemaal fijne kiekjes uit kwamen, waar je mond van openvalt van verbazing. Dat mag dus absoluut gedeeld worden met haar volgers. Lieke vindt het heerlijk om haar volgers te voorzien van een beetje spanning en sensatie. Vandaar dat ze ook deze nieuwe foto’s zonder moeite met hen deelt. Lieke vindt het allemaal wel fijn om als een verleidelijke dame te worden gezien.

Lees ook: Video: Lieke Martens speelt tussen de benen van verbaasde teamgenote
Het spannende van Lieke Martens

Tijdens de shoot mocht Lieke Martens zich hijsen in een heus glitterpak. En dat stond haar natuurlijk zo goed dat al haar fans gelijk begonnen te smullen van die heerlijke plaatjes. Op de foto’s kon je ook nog eens het adembenemende van Lieke Martens echt ontzettend goed zien. De knappe voetbalster wist als geen ander haar prachtige zo te draaien en  te positioneren dat er de mooiste foto’s uit kwamen. De fotograaf die dag moet echt ontzettend blij geweest zijn met Lieke Martens voor zijn lens. De aantrekkelijke brunette weet namelijk exact wat ze moet doen om een mooie resultaat voor elkaar te krijgen.

Lees ook: Video: Lieke Martens en Jackie Groenen laten hun lijf lekker soepeltjes bewegen na WK-overwinning
De verleidelijke blik van Lieke Martens

Natuurlijk weet Lieke Martens met haar ongelooflijk knappe haar fans helemaal te imponeren, maar ook haar knappe gezicht doet een hoop op dat gebied. De aantrekkelijke voetbalster weet namelijk zonder moeite de meest blikken op te zetten. En door dat te doen zorgt Lieke ervoor dat haar fans nog even een stukje harder voor haar vallen dan ze al deden. Dankzij de verleidelijke blikken van Lieke Martens die ze geeft op haar foto’s, worden die foto’s gelijk een stuk beter bekeken. Lieke is wat dat betreft erg bekwaam in het maken van bijzondere foto’s.

Lieke Martens draagt altijd de meest prachtige outfits

De knappe voetbalster draagt als ze niet op het veld staat altijd de meest uitdagende en bijzondere pakjes. Dat is ook niet zo gek, want dan mag ze laten zien hoe bijzonder mooi ze er eigenlijk uit ziet, zonder een voetbaltenue aan. En die kans neemt Lieke Martens natuurlijk met twee handen aan. De prachtige brunette weet zonder moeite haar fantastische in de meest spectaculaire pakjes te hijsen. En door dat te doen, weet ze ook nog eens al haar volgers ontzettend blij te maken. Die verheugen zich keer op keer op de nieuwe outfits van Lieke Martens. En met goede reden aan alle foto’s te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!