Foto: Voetbalster Lieke Martens stapt uit haar comfortzone met gewaagde shoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke Martens heeft een nieuwe spannende fotoshoot gedaan en daar heeft ze best wel wat spannende foto’s aan over gehouden. 

Lieke Martens heeft nieuwe spannende shoot erop zitten

De verleidelijke voetbalster Lieke Martens heeft onlangs een fotoshoot gedaan. Normaal is dat niet zulk groot nieuws, maar de fotoshoot die Lieke heeft gehad was van zo’n hoog niveau, dat er allemaal fijne kiekjes uit kwamen, waar je mond van openvalt van verbazing. Dat mag dus absoluut gedeeld worden met haar volgers. Lieke vindt het heerlijk om haar volgers te voorzien van een beetje spanning en sensatie. Vandaar dat ze ook deze nieuwe foto’s zonder moeite met hen deelt. Lieke vindt het allemaal wel fijn om als een verleidelijke dame te worden gezien.

Lees ook: Video: Lieke Martens speelt tussen de benen van verbaasde teamgenote

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke Martens (@liekemartens)

Het spannende lichaam van Lieke Martens

Tijdens de shoot mocht Lieke Martens zich hijsen in een heus glitterpak. En dat stond haar natuurlijk zo goed dat al haar fans gelijk begonnen te smullen van die heerlijke plaatjes. Op de foto’s kon je ook nog eens het adembenemende lichaam van Lieke Martens echt ontzettend goed zien. De knappe voetbalster wist als geen ander haar prachtige lichaam zo te draaien en  te positioneren dat er de mooiste foto’s uit kwamen. De fotograaf die dag moet echt ontzettend blij geweest zijn met Lieke Martens voor zijn lens. De aantrekkelijke brunette weet namelijk exact wat ze moet doen om een mooie resultaat voor elkaar te krijgen.

Lees ook: Video: Lieke Martens en Jackie Groenen laten hun lijf lekker soepeltjes bewegen na WK-overwinning

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke Martens (@liekemartens)

De verleidelijke blik van Lieke Martens

Natuurlijk weet Lieke Martens met haar ongelooflijk knappe lichaam haar fans helemaal te imponeren, maar ook haar knappe gezicht doet een hoop op dat gebied. De aantrekkelijke voetbalster weet namelijk zonder moeite de meest intieme blikken op te zetten. En door dat te doen zorgt Lieke ervoor dat haar fans nog even een stukje harder voor haar vallen dan ze al deden. Dankzij de verleidelijke blikken van Lieke Martens die ze geeft op haar foto’s, worden die foto’s gelijk een stuk beter bekeken. Lieke is wat dat betreft erg bekwaam in het maken van bijzondere foto’s.

Lieke Martens draagt altijd de meest prachtige outfits

De knappe voetbalster draagt als ze niet op het veld staat altijd de meest uitdagende en bijzondere pakjes. Dat is ook niet zo gek, want dan mag ze laten zien hoe bijzonder mooi ze er eigenlijk uit ziet, zonder een voetbaltenue aan. En die kans neemt Lieke Martens natuurlijk met twee handen aan. De prachtige brunette weet zonder moeite haar fantastische lichaam in de meest spectaculaire pakjes te hijsen. En door dat te doen, weet ze ook nog eens al haar volgers ontzettend blij te maken. Die verheugen zich keer op keer op de nieuwe outfits van Lieke Martens. En met goede reden aan alle foto’s te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?