Foto: Joy Bosz laat haar voor- én achterkant zien in badkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke Joy Bosz zorgt voor een flinke opschudding met haar twee grote vriendinnen op de foto. Als dat maar goed gaat. 

Joy Bosz laat beide goede kanten zien op spannende fotoreeks

De aantrekkelijke blondine die voornamelijk bekend is van YouTube heeft maar weer eens een ongelooflijke leuke reeks aan foto’s gedeeld op haar social media. En dat wordt Joy Bosz natuurlijk in dank afgenomen. De knappe blondine weet als geen ander hoe ze het beste resultaat op de foto moet zetten. En dat laat ze hier ook maar weer eens zien. Joy heeft zowel haar voorkant als haar achterkant gefotografeerd. Daarmee doet ze lekker anders dan de meeste influencers. Die doen namelijk vaak maar een van de twee op de foto vastleggen. Maar Joy is lekker tegendraads en doet beide. Dat vindt ze in ieder geval wel zo fijn. En gelijk heeft ze, want beide kanten aan de aantrekkelijke blondine zijn natuurlijk gewoon hartstikke mooi om te zien. Vandaar dat ze foto’s zo goed gelukt zijn.

Lees ook: Foto: Joy Bosz draagt niks onder openhangend jasje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joy Bosz (@joybosz)

Joy Bosz laat in haar kleine outfit wel veel van zichzelf zien

De blauwe bikini die Joy Bosz draagt op de foto laat natuurlijk wel gewoon veel van haar aantrekkelijke lijf zien. En dat ziet er absoluut niet verkeerd uit. Je hoort dan ook maar weinig mensen echt klagen als Joy een foto plaatst die eigenlijk veels te verleidelijk is voor het blote oog. Want Joy weet ook dat mensen stiekem gewoon meer van haar knappe lijf willen zien. Dat klopt ook wel, want van alle dames op YouTube is Joy Bosz toch echt wel een van de betere. Ze is dan ook razend populair. En niet alleen vanwege haar video’s. Ook vanwege haar vrouwelijke vormen en geweldig gelukte foto’s kan Joy Bosz op veel aandacht rekenen. De meeste van haar volgers zijn ontzettend tevreden met wat de knappe blondine op social media zet. Dat is een ding dat zeker is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joy Bosz (@joybosz)

Joy weet in elke outfit te schitteren voor de camera

Het is toch wel een talent om in letterlijk elke outfit die je aantrekt er goed uit te zien op camera. En toch weet de knappe blondine het gewoon voor elkaar te krijgen. Joy Bosz heeft met haar looks weer het onmogelijke voor elkaar gespeeld. Ze heeft namelijk een foto gemaakt die door iedereen die hem ziet leuk wordt gevonden. Er zijn maar weinig influencers die dat kunnen zeggen. Nu is Joy ook wel een ongelooflijk knappe vrouw, dus het komt ook weer niet helemaal als verrassing dat de foto die ze maakt er uiteindelijk zo goed uit komt te zien. Natuurlijk is het lichaam van Joy een feestje om naar te mogen kijken in elke outfit. Gelukkig is de blondine lief genoeg om de foto’s ook gewoon met haar volgers te delen. Zo kan de hele wereld zien hoe knap de YouTuber precies is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.