Lies Zhara hijst zich in strakke outfit voor zeldzaam lekkere foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara weet natuurlijk exact wat haar volgers lekker vinden om te zien. En daar sluit ze haar fotoreeks natuurlijk exact op aan. 

Influencer Lies Zhara laat goed zien in strak wit jurkje

De aantrekkelijke blondine Lies Zhara laat haar wel erg goed zien in bovenstaande fotoreeks. Daar is de knappe blondine namelijk heerlijk aan het poseren in het warme zonnetje. Met een gigantische zonnebril op haar hoofd, weet Lies de foto’s nog een beetje nonchalant te brengen. Maar het jurkje dat de knappe blondine draagt, zorgt er natuurlijk voor dat je gelijk een hele andere beleving krijgt bij de aantrekkelijke dame. Lies Zhara laat namelijk bijzonder veel van haar zien. Het jurkje zit zo strak om haar lijf gebonden dat je gelijk alle vormen van het aantrekkelijke van Lies goed mee krijgt. En dat is natuurlijk alleen maar fijn, want haar is altijd een feestje om naar te mogen kijken. Het is een soort snoepje waar de verpakking net te strak om heen gewikkeld is.

Lees ook: Foto: Lies Zhara heeft het ontzettend heet en draagt bijna niks meer
De prachtige vormen van LIes Zhara

Natuurlijk heeft Lies een waar de meeste vrouwen spontaan jaloers van zouden worden. Haar vrouwelijke vormen zijn dan ook zeer om van te spreken. Het jurkje benadrukt dat alleen maar meer. Je merkt het ook gelijk als je naar de aantrekkelijke blondine kijkt. Die ziet er gelijk beeldschoon uit met haar lijf zo strak gewikkeld in het jurkje. Lies poseert nog even op verschillende manieren, zodat je elke verleidelijke hoek van haar te zien krijgt. De influencer heeft er zelf niet zo’n groot probleem mee. Die vindt het juist wel fijn dat ze zo mooi op de foto staat.

De volgers van Lies Zhara lopen bij elke foto te watertanden

Elke foto in de reeks van Lies Zhara is een wonderschoon plaatje, de een nog mooier dan de ander. De aantrekkelijke blondine weet wat voor effect haar foto’s hebben op haar volgers. Die lopen namelijk ontzettend te watertanden vanwege de hete plaatjes. Lies vindt dat wel weer leuk en gaat daarom zeker niet minderen met het plaatsen van spannende plaatjes. In tegendeel, het is voor haar alleen maar motivatie om meer kiekjes online te zetten.
Lies Zhara geniet van vakantie

De knappe influencer is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie. Daar mag ze doen wat ze wil, eten wat ze wil en dragen wat ze wil. En dat is voor Lies een heerlijk moment. Daarom deelt ze haar vakantie kiekjes ook zo vrolijk met de wereld. Ze wil aan iedereen laten weten hoe goed ze het heeft. En dat valt natuurlijk te begrijpen. Want een beetje blijdschap delen met de wereld, wie wil dat nou niet? Lies doet dat door het plaatsen van hete foto’s, die altijd door haar volgers gewaardeerd worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...