Voetbalster Lieke Martens deelt heerlijke privé foto vanuit hotelkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige voetbalster Lieke Martens heeft een heerlijke vakantie achter de rug en daar moeten natuurlijk wat foto’s van gedeeld worden. 

Lieke Martens deelt spannend kiekje vanuit slaapkamer

Iedere bekende Nederlander is de afgelopen tijd op vakantie geweest. Zo ook Lieke Martens. Die deelt nu allemaal mooie foto’s van haar vakantie tripje. En natuurlijk zijn haar volgers daar ontzettend blij mee. Die genieten van alle mooie foto’s die Lieke met hen kan delen. De knappe brunette heeft dan ook best wel wat leuke foto’s gemaakt de afgelopen zomer. En die wil ze nu natuurlijk allemaal delen met haar fans. En dat komt goed uit, want die genieten natuurlijk weer enorm van alle prachtige plaatjes die Lieke Martens met hen deelt. Daarmee weet de knappe brunette iedereen weer een stukje blijer te maken.

Lees ook: Foto: Voetbalster Lieke Martens stapt uit haar comfortzone met shoot
De mooie pakjes van Lieke Martens

Met haar verleidelijke weet Lieke Martens al haar fans flink blij te maken. Ze draagt ook vaak, zoals je op de foto kan zien, pakjes die een deel van haar in ieder geval prijs geven. En dat is natuurlijk wel fijn, want op die manier krijg je veel te zien van het prachtige van Lieke Martens. De prachtige voetbalster weet al haar fans helemaal te verleiden met foto’s van haar knappe lijf. De prachtige brunette weet heel erg goed dat ze er mooi uit ziet en gebruikt dat haar uiterlijk om haar fans een fijne dag te kunnen bezorgen. De foto’s van Lieke Martens worden dan ook altijd met veel plezier in ontvangst genomen door haar fans. Die grijnzen van oor tot oor als er weer een foto voorbij komt. Lieke Martens blijft voor hen de ideale vrouw.

Lees ook: Video: Lieke Martens en Jackie Groenen laten hun lijf lekker soepeltjes bewegen na WK-overwinning
Lieke Martens in de stralende zon ziet er heerlijk uit

De prachtige voetbalster heeft een prachtig uiterlijk. Maar dat komt natuurlijk het beste tot zijn recht als Lieke in een heerlijk stralend zonnetje zit. Daar lijkt ze namelijk zelf ook flink van te stralen. En dat is toch wel bijzonder. Want op die manier weet de knappe voetbalster zichzelf weer helemaal in de spotlight te zetten bij haar fans. Met haar prachtige uiterlijk weet Lieke Martens precies hoe ze haar fans moet entertainen. Daar heeft ze alleen maar een spannend pakje voor nodig en een beetje mooi licht. En dan zijn haar volgers al gelijk helemaal verkocht. De aantrekkelijke voetbalster kan dan ook bijna niks fout doen qua foto’s in de ogen van haar fans. Die genieten van elk plaatje dat hun kant op wordt gegooid. En heel gek is dat ook niet, want iemand zo knap als Lieke Martens hoeft zich inderdaad niet zo heel erg zorgen te maken dat haar foto’s er niet goed uit zullen zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!