Foto: Kelly Piquet verwent zichzelf zonder Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet heeft weer een ongelooflijk leuke week achter de rug, wederom zonder vriendje Max Verstappen. Zou dat wel goed gaan?

Het is weer zover. Kelly Piquet maakt ruimte in haar agenda voor een echte girls week. En deze keer gaat ze niet met haar vriendinnen op stap, maar met haar eigen dochtertje. Kelly verwent zichzelf met luxe etentjes en een luxe verblijf met zwembad. Dit alles natuurlijk zonder Max Verstappen, die is in geen velden of wegen te bekennen. Nu heeft Max ook een grand prix staan dit weekend, dus dat is ook niet zo gek. Maar geen zorgen, want Kelly vermaakt zichzelf ook prima zonder Max. De prachtige brunette weet inmiddels prima hoe ze zichzelf bezig moet houden zonder de hulp van haar vriend.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet langdurig afwezig na storm van kritiek door bekende vader Nelson Piquet

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly neemt wat quality time op met dochter

Het prachtige model heeft nogal een druk bestaan en daardoor blijft er maar weinig tijd over voor leuke dingen. Kelly vindt het wel belangrijk om vaak genoeg leuke dingen te ondernemen met haar dochter, omdat die anders ook maar de hele dag alleen zit en dat kan niet goed zijn voor de ontwikkeling van zo’n kindje. Kelly is in dat opzicht echt wel een goede moeder. Ze is erg zorgzaam naar haar dochtertje toe en ze doen vaak genoeg leuke dingen met zijn tweeën.

Kelly maakt verleidelijke foto in spiegel

Voordat Kelly uit eten gaat maakt ze nog even een verleidelijke foto van zichzelf in de spiegel. Daarmee kan Kelly Max goed laten weten wat hij mist terwijl hij aan het racen is. Of ze laat juist weten wat er op Max zit te wachten als hij met de winst terugkomt. Het jurkje van Kelly ziet er in ieder geval uiterst spannend uit. De knappe brunette wordt door het verleidelijke pakje gelijk een stuk aantrekkelijker. En dat is al lastig, want Kelly is van zichzelf al een hele aantrekkelijke dame.

Kelly neemt een dagje rust met poezen

Tussen de etentjes en de feestjes door neemt Kelly ook nog even een dagje rust om even bij te komen van alles. Hiervoor duikt ze heerlijk op de bank met haar twee poezen aan haar zijde. Die kijken al nauwelijks meer op als Kelly de camera op hen richt. Met zijn drieën lijken ze de tijd van hun leven te hebben. Zo is Kelly straks heerlijk ontspannen op het moment dat ze weer aan het werk moet.

Kelly redt zich prima zonder Max Verstappen

In haar vrije week lijkt Kelly het overigens prima te redden zonder vriendje Max Verstappen. Het knappe model heeft wel geleerd hoe ze zonder haar drukbezette vriend door het leven moet gaan. Dat kan haast ook niet anders, want anders zou Kelly een stuk minder leuk leven leiden. Zonder Max maakt Kelly ook de leukste dingen mee. De aantrekkelijke brunette weet zich dus prima te redden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes.