Foto: Kelly Piquet poseert met peperduur speeltje na overwinning Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het komt voor Kelly Piquet goed uit dat Max Verstappen net zijn tweede kampioenschap heeft binnengesleept! De beeldschone brunette heeft namelijk een peperdure smaak. Zo lijkt ze direct de rekening geplunderd te hebben voor deze nieuwe speeltjes…

Kelly Piquet is door het dolle heen dat haar vriend Max Verstappen opnieuw wereldkampioen geworden is in de Formule 1! De Braziliaanse ging namelijk direct op de foto met een aantal gruwelijk dure spulletjes!

Kelly Piquet plundert rekening voor dure sieraden

Nu haar vriendje, Max Verstappen, voor de tweede keer wereldkampioen is geworden kan Kellt Piquet zichzelf ook trakteren! In samenwerking met Cartier poseert ze met peperdure sieraden. Wie weet heeft Max wel een enorme bonus ontvangen en profiteert zijn vriendin hier van mee. Het kan ook zijn dat Max Verstappen een verborgen romanticus is en zijn geliefde meteen trakteerde op een nieuw fonkelend speeltje. Wat het prijskaartje van deze glimmertjes ook mag zijn; het staat haar ontzettend goed!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly Piquet straalt tijdens GP Japan

Max Verstappen kon tijdens de GP van Japan wereldkampioen worden. De beeldschone Braziliaan was aanwezig in Japan om haar vriendje aan te moedigen. Kelly Piquet ziet Max  zijn tweede wereldkampioenschap in Japan pakken. In tranen stond ze bij het podiumceremonie. Zou ze op dat moment stiekem al gedacht hebben aan haar nieuwe armbandjes?

Dit is niet de eerste keer dat Kelly Piquet aanwezig is bij een Formule 1-weekend. Ze is dus een steun en toeverlaat voor Max Verstappen. Kelly Piquet reist samen met Max Verstappen de hele wereld rond en maken de mooiste dingen samen mee. De twee tortelduifjes zijn dan ook nog steeds smoorverliefd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Dit is de echte reden waarom Kelly Piquet mee was naar Japan

Kelly Piquet was in Japan om Max Verstappen aan te moedigen. Dit was echter niet de echte reden waarom ze mee was. Wat blijkt, is dat de knappe Braziliaanse één hele grote fan is van sushi. Ze heeft ook ongelofelijk veel sushi foto’s met haar volgers gedeeld. Ze was om deze reden al drie dagen eerder naar Japan gevlogen. Zo kon Kelly genieten van een paar dagen in Tokyo voordat ze naar het circuit vloog. Ze heeft zichzelf dan ook helemaal volgepropt met sushi. Op Instagram laat ze weten “Japan je hebt mijn hart (en mijn maag)”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly Piquet reist de hele wereld rond

Om Max Verstappen te volgen moet de knappe Braziliaan de hele wereld over vliegen. Ze was ook nu aanwezig bij de GP van Singapore. Nu ze met Max Verstappen heeft, heeft ze een goede reden om elke keer op vakantie te gaan. Ze geniet dan ook volop van alle tripjes naar het buitenland. Haar volgers kunnen ook altijd mee genieten met haar prachtige tripjes naar alle uithoeken van de wereld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen.