Foto: Katja Schuurman bedekt lichaam met sappig pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe actrice, Katja Schuurman, heeft een geweldig lichaam. Het is alleen enorm zonde dat ze het met een sappig pakje bedekt!

Katja Schuurman is een Nederlandse actrice die iedereen wel kent van alle standaard Nederlandse films. Ze zeggen altijd dat Nederlanders lekker nuchter zijn. Katja Schuurman laat door middel van deze foto zien dat dit ook klopt. Met een lekker sappig pakje loopt Katja op de set voor een nieuwe Netflix film. Loop met dit sappig pakje maar niet door Italië, want daar zijn ze minder blij met je ananas pakje!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Katja Schuurman op set voor nieuwe film

De knappe actrice is bezig met het maken van een nieuwe film. Bijna iedereen heeft het boek ‘oei ik groei’ wel eens gelezen. Er komt nu een verfilming van deze bestseller. Katja Schuurman gaat samen met Netflix werken om dit mogelijk te maken. De knappe actrice krijgt alleen niet een rol waar ze haar beeldschone lichaam kan laten zien. Ze zit namelijk in een heel lekker sappig pakje waar haar beeldschone lichaam jammer genoeg helemaal mee is bedekt. Ook de beeldschone Yolanthe Cabau gaat in de nieuwe Netflix-film spelen. Hopelijk gaan we van haar wel meer zien! Dit zijn dus al twee redenen om volgend jaar naar de bioscoop te gaan. Yolanthe en Katja samen in een film, dan valt er genoeg te smullen! In 2023 komt de nieuwe film in première.

Katja Schuurman heeft een nieuwe vriend

Slecht nieuws voor de single mannen. Katja Schuurman heeft weer een nieuwe vriend! De nieuwe vriend van de knappe actrice woont wel in Ibiza, hierdoor hebben de twee een langeafstandrelatie. Katja zegt “ik heb de traditionele vorm van een relatie al op allerlei manieren uitgeprobeerd. Trouwen, samen leven, een kind. (…) Ik denk eigenlijk niet dat dat de ideale vorm is voor mij”. Katja gaat de aankomende tijd dus nog niet samenwonen met haar nieuwe vriend. Alleen niet iedereen boeit dit nieuws. Op sociale media wordt gezegd: “wat moeten wij in godsnaam met deze mededeling”. Niet iedereen op sociale media is blijkbaar geïnteresseerd in de knappe actrice. Wie wel geïnteresseerd is in Katja Schuurman weet dan: wie op zoek is naar huisje boompje beestje lijkt niet op het juiste adres te zijn bij de brunette.

Katja Schuurman in een heel kort rokje

Katja Schuurman voorovergebogen. Dit is een positie waar veel mannen Katja graag in zouden willen zien. Katja zorgt er nu zelf voor dat deze dromen werkelijkheid worden. Op haar sociale media deelt ze een spannende foto van haarzelf. Bekijk hem nu zelf!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: House of the Dragon-actrice Olivia Cooke deelt foto zonder jurk

De hele middag heeft Olivia Cooke in haar House of the Dragon-jurk op een kasteelmuur gestaan. Toen ze die jurk later uitdeed deelde ze direct een opvallend kiekje!

Foto: Leontine Borsato laat Marco Borsato keihard vallen voor deze man

De ex-vrouw van Marco Borsato, Leontine Ruiters, is helemaal over haar man heen! De brunette heeft een nieuwe steenrijke vriend, en iedereen mag het weten!

Foto: Roxane Knetemann speelt in kort broekje met harig beest

Roxane Knetemann deelt een beestachtig lekkere foto! De VI-analiste ligt languit in het gras; een heerlijk gezicht!