Foto: Katja Schuurman bedekt met sappig pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe actrice, Katja Schuurman, heeft een geweldig . Het is alleen enorm zonde dat ze het met een sappig pakje bedekt!

Katja Schuurman is een Nederlandse actrice die iedereen wel kent van alle standaard Nederlandse films. Ze zeggen altijd dat Nederlanders lekker nuchter zijn. Katja Schuurman laat door middel van deze foto zien dat dit ook klopt. Met een lekker sappig pakje loopt Katja op de set voor een nieuwe Netflix film. Loop met dit sappig pakje maar niet door Italië, want daar zijn ze minder blij met je ananas pakje!
Katja Schuurman op set voor nieuwe film

De knappe actrice is bezig met het maken van een nieuwe film. Bijna iedereen heeft het boek ‘oei ik groei’ wel eens gelezen. Er komt nu een verfilming van deze bestseller. Katja Schuurman gaat samen met Netflix werken om dit mogelijk te maken. De knappe actrice krijgt alleen niet een rol waar ze haar beeldschone kan laten zien. Ze zit namelijk in een heel lekker sappig pakje waar haar beeldschone jammer genoeg helemaal mee is bedekt. Ook de beeldschone Yolanthe Cabau gaat in de nieuwe Netflix-film spelen. Hopelijk gaan we van haar wel meer zien! Dit zijn dus al twee redenen om volgend jaar naar de bioscoop te gaan. Yolanthe en Katja samen in een film, dan valt er genoeg te smullen! In 2023 komt de nieuwe film in première.

Katja Schuurman heeft een nieuwe vriend

Slecht nieuws voor de single mannen. Katja Schuurman heeft weer een nieuwe vriend! De nieuwe vriend van de knappe actrice woont wel in Ibiza, hierdoor hebben de twee een langeafstandrelatie. Katja zegt “ik heb de traditionele vorm van een relatie al op allerlei manieren uitgeprobeerd. Trouwen, samen leven, een kind. (…) Ik denk eigenlijk niet dat dat de ideale vorm is voor mij”. Katja gaat de aankomende tijd dus nog niet samenwonen met haar nieuwe vriend. Alleen niet iedereen boeit dit nieuws. Op sociale media wordt gezegd: “wat moeten wij in godsnaam met deze mededeling”. Niet iedereen op sociale media is blijkbaar geïnteresseerd in de knappe actrice. Wie wel geïnteresseerd is in Katja Schuurman weet dan: wie op zoek is naar huisje boompje beestje lijkt niet op het juiste adres te zijn bij de brunette.

Katja Schuurman in een heel kort rokje

Katja Schuurman voorovergebogen. Dit is een positie waar veel mannen Katja graag in zouden willen zien. Katja zorgt er nu zelf voor dat deze dromen werkelijkheid worden. Op haar sociale media deelt ze een spannende foto van haarzelf. Bekijk hem nu zelf!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!