Carrière Hélène Hendriks hangt aan zijden draadje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks lijkt het goed te doen op het moment binnen televisieland. Maar haar carrière hangt, soms letterlijk, aan een zijden draadje. 

De carrière van Hélène Hendriks lijkt op het eerste gezicht hartstikke goed te gaan. Zo krijgt ze verschillende televisieprogramma’s aangeboden waar ze dan de presentatie van mag doen. Maar toch ligt het iets ingewikkelder. Hélène zegt namelijk heel snel ja tegen spelshows die zacht gezegd ‘niet al te best scoren.’ Hoewel Hélène haar expertise zo wel een beetje kan uitbreiden met allerlei verschillende soorten programma’s, is het maar de vraag wie haar nog inhuurt als de shows die ze presenteert zo slecht presteren. Nu ligt dat natuurlijk niet direct aan Hélène, maar voor omroepen en studio’s kan het een teken zijn om van de prachtige blondine afscheid te nemen.

Lees ook: Hélène Hendriks laat wilde kant zien op beestachtige foto

Hélène Hendriks oefent met haar balans

Momenteel presenteert Hélène de spelshow The Big Balance. En hoewel de opzet van dat programma best leuk is, levert het nog niet de grote klapper op waar Hélène zo op had gehoopt. Als het zo doorgaat dan zakt ze weer af naar vaste gast bij de mannen van VI. Niet dat daar wat mis mee is, maar als presentator wil je natuurlijk ook gewoon doorgroeien en niet vast blijven zitten in het verleden. Voorlopig werkt ze dus nog aan The Big Balance. En de professional die Hélène is, moet ze natuurlijk zelf ook eventjes oefenen met de stunts die de kandidaten allemaal uit gaan halen. Naast een kasteel oefende Hélène bijvoorbeeld al met naar boven gehesen worden door een gigantische kraan.

Misschien maar weer aansluiten bij VI

Hoewel het illustere trio van Johan, René en Wilfred een andere kant op lijken te gaan met hun nieuwe programma, zal er vast nog wel ergens een klein beetje ruimte zijn om Hélène daar ergens in te passen. Eerlijk is eerlijk, zij deed het namelijk geweldig bij VI en zorgden ervoor dat de heren een klein beetje tegengas kregen. Nu zitten ze daar met hun nieuwe programma waarschijnlijk helemaal niet op te wachten, maar de fans van VI zullen het zeer kunnen waarderen als Hélène zo nu en dan aan mag schuiven bij hun nieuwe programma. Dan is het weer net als vroeger, toen Hélène de snelst groeiende ster leek te zijn in medialand.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Veronica Inside (@veronica.inside)

Meer kansen voor Hélène Hendriks

Voorlopig lijkt het er op dat de kaars van Hélène Hendriks langzaam begint te doven. Maar misschien wordt een van haar nieuwe programma’s een geweldig groot succes. Hélène blijft namelijk oprecht een van de meest talentvolle presentatrices van het land. En daarbij krijgt ze ook genoeg kansen aangeboden om nieuwe programma’s te mogen maken. Het zou dus zomaar kunnen dat Hélène voor je het weet weer tot de absolute top van het Nederlandse televisieland behoort. Tot die tijd zal de prachtige blondine nog even moeten door bikkelen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!