Foto: Jutta Leerdam en Jake Paul gaan helemaal stuk om bizarre dubbelgangers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam en Jake Paul hebben een hilarisch moment. Er zijn twee bekende mensen die doen alsof ze hun dubbelgangers zijn, en het is nog gelukt ook!

Jutta Leerdam en Jake Paul hebben dubbelgangers

De knappe Jutta Leerdam gaat ondertussen alweer een tijdje met de Amerikaanse Jake Paul. Hun relatie bracht heel veel te weeg in medialand en is zonder twijfel één van de meest populaire relaties om te volgen in ons land. De twee maakte kortgeleden bekend dat ze alweer een half jaar officieel samen zijn. De tijd vliegt als het leuk is natuurlijk, en dat hebben Jake en Jutta het in ieder geval wel. Jake vliegt zonder pardon even heen en weer vanuit Miami om Jutta te zien. Het scheelt natuurlijk als je zoveel geld hebt dan je een privé vliegtuig kan laten overvliegen. Dan zou het voor iedereen makkelijker worden even heen en weer te gaan. Nu is de relatie van Jutta en Jake niet alleen in ons land erg populair maar ook in Amerika zijn de twee een bekend koppel geworden. Nu het de tijd van Halloween is zijn er twee mensen die hebben besloten verkleed te gaan als niemand minder dan Jutta en Jake. Het is ook nog eens ontzettend goed gelukt want ze lijken sprekend. Bekijk de foto’s van de dubbelgangers van Jutta Leerdam en Jake Paul hier

Het verkleden was een groot succes

Op de foto’s is te zien dat de bekende Danielle Oerlemans verkleed is als Jutta. Zo heeft ze zelf een schaatspakje aan met de juiste kleuren en het logo van Jumbo, net als die van Jutta. Deze heeft Danielle weten te krijgen via Sven Kramer. Uiteraard kunnen de lange blonde lokken en de eyeliner ook niet ontbreken. Tom Bugbee is verkleed als Jake Paul met zijn opvallende blonde baard en petje. Danielle Oerlemans gaat zelfs, verkleed als Jutta, op de foto met Paris Hilton. Het is dus een groot succes en Jutta en Jake reageren hard lachend om deze verkleedpartij. Het zal ook wederom goed zijn voor Jutta haar volgers om zulke grote namen aan haar te hebben gelinkt.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam en Jake Paul gaan stapje te ver tijdens boswandeling

Jake Paul kan zijn geluk niet op met sterke Jutta

Het schaatsseizoen is volop begonnen en dat betekent dat Jutta Leerdam weer op het ijs staat om wedstrijden te winnen. Uiteraard is Jake Paul aanwezig bij sommige wedstrijden en dat was dus het geval. Nu noemt Jake Paul zichzelf ook Jutta haar grootste fan en dat zou best kunnen. De twee zijn smoorverliefd en Jutta rent gelijk in de armen van Jake na de wedstrijd. Ook doet Jake voordat de wedstrijd van Jutta begint een wedje op welke tijd ze zou neer gaan zetten. Het gaat om de vijfhonderd meter en daar is Jutta erg goed in. Als verwachting zegt Jake dat Jutta zevenendertig punt vijf seconden zal doen over de rit. Het is aan Jake zijn gezicht af te lezen hoe spannend hij het vindt terwijl Jutta aan het schaatsen is. Tot grote verbazing heeft Jake het ook nog eens goed met zijn voorspelde tijd want dat is precies wat Jutta neerzet. Bekijk de video dat Jake Paul Jutta haar tijd raad hier

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks zegt ‘nee’ tegen badscène in bizarre kleedkamervideo

Op de vraag of Hélène Hendriks even in bad wil gaan liggen heeft de presentatrice een heel duidelijk antwoord. 

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto.