Is beeldschone schaatsster Pien Hersman (19) de nieuwe Jutta Leerdam?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige schaatsster Pien Hersman is flink aan het klimmen naar de top in de schaatswereld en op social media. Zou Pien de nieuwe Jutta Leerdam worden?

Wie is de knappe schaatsster Pien Hersman precies?

Er is een relatief nieuw gezicht in de schaatswereld die zeker nog veel aandacht gaat trekken. Dit gaat natuurlijk over schaatsster Pien Hersman. De brunette is nog piepjong met haar negentien jaar, maar ze zit al boordevol ervaring. Zo schaatst Pien al sinds ze acht jaar is en ze heeft het altijd al een geweldige sport gevonden. Dit is ook niet heel gek, want Pien haar vader én moeder komen ook uit de schaatswereld. Het zit dus in de genen van de familie. Zo is de vader van Pien, genaamd Martin Hersman ook voormalig schaatser en zijn specialiteit lag op de vijftienhonderd meter. Tegenwoordig is Martin ook sportcommentator voor NOS. Hij zit dus nog flink bovenop de schaatswereld. Pien haar moeder heet Colette Zee en is deed vroeger aan langebaanschaatsen. De familie heeft altijd in Lisse gewoond, waar Pien dus ook haar eigen schaatscarrière is gestart.

Pien Hersman is de nieuwe Jutta Leerdam

Pien Hersman laat zien wat ze allemaal in huis heeft

De knappe Pien Hersman heeft al flink wat bereikt met haar schaatscarrière. Zo is Pien dus nog maar heel jong dus veel van haar overwinningen zijn nog in jeugdklassementen geweest. Zo won Pien goud op de Nederlandse Kampioenschappen pure sprint bij de junioren. Pien is Hersman is net zoals Jutta Leerdam ontzettend goed op de korte afstanden. De beste afstand van Pien is de vijfhonderd meter, en Jutta haar beste afstand is de duizend meter. Hier zit dus nog wel een verschil maar de dames zullen ongetwijfeld concurrenten van elkaar worden of al zijn. Nu zit Pien ook bij een ander team, namelijk Schaatsteam Iko. Hier komt Pien uit in het rode met zwarte pakje wat haar heel goed staat. De brunette heeft voor drie jaar een contract vastgelegd bij de ploeg. Bekijk de spannende video van Pien Hersman in haar nieuwe pakje hier.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam en Jake Paul gaan stapje te ver tijdens boswandeling

Pien Hersman deelt persoonlijke video over succes

Naast dat Pien Hersman haar schaats prestaties steeds beter aan het worden zijn en in de buurt aan het komen zijn van Jutta Leerdam, hebben de twee dames nog meer gemeen. Zo heeft Pien Hersman een abnormaal hoog aantal volgers op haar Instagram account. Bekijk hier , in deze video vertelt Pien over haar succes en hoe ze is begonnen met schaatsen, maar ook over hoe ze aan haar volgers is gekomen. Zo is er een video van Pien volledig viraal gegaan. Deze video is maar liefst 153 miljoen keer bekeken en heeft zeven miljoen likes. Dat zijn geen normale aantallen voor een relatief nog onbekende schaatser. De video ging viraal omdat Pien er geweldig uitziet en daar stal ze vele harten mee. Ook heeft Pien nu zevenhonderdduizend volgers op Instagram. Dit zijn meer dan een hele boel andere sporters die al grotere prestaties hebben geleverd. Bekijk de virale video van Pien Hersman met zeven miljoen likes hier.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!