Foto: Jurkje van wild dansende Yolanthe Cabau zakt bijna van haar lijf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau is flink losgegaan tijdens oud & nieuw! De brunette droeg een ontzettend riskant jurkje terwijl ze met wilde bewegingen de dansvloer onveilig maakte…

Yolanthe Cabau heeft een spetterend nieuwjaar achter de rug! De actrice deelt via Instagram een stel opvallende beelden van een groot nieuwsjaar-feest. Hier was de brunette uiteraard aanwezig, en hoe! Op de video is te zien hoe Yolanthe samen met haar hartsvriendinnen helemaal los aan het gaan is op de muziek. Echter lijkt het nog maar nét goed te gaan, want het ging écht bijna mis met dat jurkje!

Wilde Yolanthe Cabau houdt jurkje nog maar nét omhoog

Het was natuurlijk onlangs oud en nieuw, en hiervoor haalde iedereen ook alles uit de kast. En natuurlijk kon Yolanthe Cabau niet ontbreken bij dit spetterende jaarlijkse feest. Echter leek de nieuwjaarsnacht van Yolanthe nóg wilder te zijn dan normaal, want de brunette bevond zich op een groot dansfeest. En zelf ging de actrice uiteraard ook los op de muziek. Via Instagram zien we vele sfeerbeelden van de avond, maar één video, lijkt er tóch echt bovenuit te springen. En dat zijn natuurlijk de beelden waar Yolanthe zelf op staat. Al dansend lacht de actrice naar de camera. Echter lijkt er wel één ding te zijn waar Yolanthe extra goed op moet letten, en dat is haar jurkje. Dit kledingstuk lijkt het nog maar nét uit te houden op het van de springende Yolanthe. Gelukkig weet de brunette het kledingstuk goed omhoog te houden. Eind goed, al goed. Maar dat maakt dit jurkje natuurlijk niet minder . Het beloofde nog een wilde, spetterende avond te worden tot in de vroege uurtjes… Yolanthes nieuwjaarsnacht is meer dan geslaagd!

Lees ook: Video: Yolanthe Cabau knelt haar kerstballen af in superstrakke outfit

Yolanthe Cabau poseert als hondje

Onlangs deelde Yolanthe Cabau een stel hele kiekjes. De actrice ging zowaar verkleed als hond tijdens Halloween een tijdje terug, en dit werd door haar volgers flink op prijs gesteld. Op de foto’s zien we de dalmatiër Yolanthe. Ze neemt verschillende poses aan in deze hondjes-outfit, en gaat er zelfs als een hondje bij zitten. Eerst zien we de achterkant van de outfit van de actrice. Ze heeft duidelijk d’r best gedaan om deze halloween-outfit tóch nog een rand te geven, en dat is duidelijk gelukt. Yolanthe draagt een , doorschijnende broek. Daarboven zien we een strak pak, die doorloopt tot haar schouders. Dit hondenpakje lijkt dus wel érg strak te zitten. Maar dat vindt Yolanthe allesbehalve erg natuurlijk. We zien haar nog bukken als een hondje, en zelfs nog met haar mede-hondjes spelen. Die honden zullen vast nog nooit zo’n mooie van hun soort hebben gezien..

Lees ook: Video: Yolanthe Cabau brengt haar mooiste koopwaar vol in beeld dankzij laag shirtje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.