Foto: Jurkje van wild dansende Yolanthe Cabau zakt bijna van haar lijf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau is flink losgegaan tijdens oud & nieuw! De brunette droeg een ontzettend riskant jurkje terwijl ze met wilde bewegingen de dansvloer onveilig maakte…

Yolanthe Cabau heeft een spetterend nieuwjaar achter de rug! De actrice deelt via Instagram een stel opvallende beelden van een groot nieuwsjaar-feest. Hier was de brunette uiteraard aanwezig, en hoe! Op de video is te zien hoe Yolanthe samen met haar hartsvriendinnen helemaal los aan het gaan is op de muziek. Echter lijkt het nog maar nét goed te gaan, want het ging écht bijna mis met dat jurkje!

Wilde Yolanthe Cabau houdt jurkje nog maar nét omhoog

Het was natuurlijk onlangs oud en nieuw, en hiervoor haalde iedereen ook alles uit de kast. En natuurlijk kon Yolanthe Cabau niet ontbreken bij dit spetterende jaarlijkse feest. Echter leek de nieuwjaarsnacht van Yolanthe nóg wilder te zijn dan normaal, want de brunette bevond zich op een groot dansfeest. En zelf ging de actrice uiteraard ook los op de muziek. Via Instagram zien we vele sfeerbeelden van de avond, maar één video, lijkt er tóch echt bovenuit te springen. En dat zijn natuurlijk de beelden waar Yolanthe zelf op staat. Al dansend lacht de actrice naar de camera. Echter lijkt er wel één ding te zijn waar Yolanthe extra goed op moet letten, en dat is haar jurkje. Dit kledingstuk lijkt het nog maar nét uit te houden op het van de springende Yolanthe. Gelukkig weet de brunette het kledingstuk goed omhoog te houden. Eind goed, al goed. Maar dat maakt dit jurkje natuurlijk niet minder . Het beloofde nog een wilde, spetterende avond te worden tot in de vroege uurtjes… Yolanthes nieuwjaarsnacht is meer dan geslaagd!

Lees ook: Video: Yolanthe Cabau knelt haar kerstballen af in superstrakke outfit

Yolanthe Cabau poseert als hondje

Onlangs deelde Yolanthe Cabau een stel hele kiekjes. De actrice ging zowaar verkleed als hond tijdens Halloween een tijdje terug, en dit werd door haar volgers flink op prijs gesteld. Op de foto’s zien we de dalmatiër Yolanthe. Ze neemt verschillende poses aan in deze hondjes-outfit, en gaat er zelfs als een hondje bij zitten. Eerst zien we de achterkant van de outfit van de actrice. Ze heeft duidelijk d’r best gedaan om deze halloween-outfit tóch nog een rand te geven, en dat is duidelijk gelukt. Yolanthe draagt een , doorschijnende broek. Daarboven zien we een strak pak, die doorloopt tot haar schouders. Dit hondenpakje lijkt dus wel érg strak te zitten. Maar dat vindt Yolanthe allesbehalve erg natuurlijk. We zien haar nog bukken als een hondje, en zelfs nog met haar mede-hondjes spelen. Die honden zullen vast nog nooit zo’n mooie van hun soort hebben gezien..

Lees ook: Video: Yolanthe Cabau brengt haar mooiste koopwaar vol in beeld dankzij laag shirtje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Robin Groot zet schaar in schaatspakje voor extra ventilatie (video)

Robin Groot bereid zich goed voor op het nieuwe schaatsseizoen. Tijdens het skeeleren geeft ze haar troeven nog even wat extra lucht!

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!