Foto: Jade Anna gooit benen omhoog op hotelbed in kort jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna zat de hele week in Dubai met haar ex-vriend Gio Latooy. Ze deelden toch een hotelkamer tijdens hun tripje, en daar maakte Gio deze heerlijke foto van zijn piepjonge ex!

Gio Latooy en Jade Anna samen op hotelkamer in Dubai

Deze week kon je op het kanaal van Gio de hele vakantie van hem en zijn ex Jade Anna. In deze vlogs zag je vooral hele dure sportwagens, zoals een Lamborghini Urus. Ook sliepen ze in de meest luxe hotels in Dubai. Wie toch écht de show stal in de vlogs was natuurlijk Jade Anna. De blondine schitterde in meerdere strakke en korte outfits, en dat vinden de volgers van zowel Gio als Jade niet verkeerd om te zien! Van foto’s in , dichtbij de torenhoge Burj Khalifa, tot een mooie jurk in een chic restaurant – Jade zag er de hele vakantie gelikt uit! De twee gingen samen op vakantie om te ontspannen, maar natuurlijk stiekem ook om te kijken of ze hun relatie nog kunnen redden. Als je de beelden mag geloven is dat goed gelukt! Regelmatig hoor je Gio Jade aanspreken met ‘schatje’ en ‘lieverd’. Aan onderstaande foto te zien brachten ze ook regelmatig samen tijd door op dezelfde hotelkamer! De poses die Jade daar aannam zijn zeker even de moeite waard om te bekijken!

Jade Anna was al op jonge leeftijd fan van Gio

Zelf vind onze 18-jarige blondine het leuk om haar dure vakanties ook te delen voor haar Tiktok en Instagram volgers. Samen heeft ze bij elkaar 2,5 miljoen volgers binnengeharkt, dat is erg indrukwekkend voor een 18-jarige. Jade is al sinds haar 14de veel bezig met haar Social media-carrière, vooral op haar Youtubekanaal. Jade begon te groeien toen ze vaak aanwezig was in de vlogs van Gio. Toen Jade nog een jonge tiener was ze een grote fan van Gio. Op het Tina festival hadden ze elkaar ontmoet tijdens een meet & greet, daar vroeg Gio om elkaar nog backstage te ontmoeten. Jade was toen 14/15 jaar en Gio was toen 20 jaar.

Gio Latooy aan het daten tijdens de break-up

Tijdens de break-up met Jade stond Gio niet stil op het gebied van daten. Tijdens die drie maanden heeft Gio het met twee andere dames geprobeerd om het te laten lukken. Een van die meiden was de bekende influencer Danique Hosmar, zij kwam een paar keer voor in de vlogs van Gio. Juicechannels zoals Roddelpraat en Lifeofyvonne vonden uit dat Gio en Danique aan het daten waren voor een korte tijd, maar uiteindelijk liep het niet uit op een relatie.

Gio ging verder op zoek naar een nieuwe liefde, een fan van Gio contacteerde hem en vertelde dat zij een tattoo gingen zetten over de vlog van Gio. De Youtuber ging mee en zo zetten Gio en de vrouwelijke fan samen een tattoo. Na die video kwam de 18-jarige Athena uit België meerdere keren in de vlogs voor. Gio’s fans hadden al snel door dat ze aan het daten waren. Toch lijkt hij Athena inmiddels weer ingeruild te hebben voor zijn ‘oude’ liefde Jade!

Gio Latooy en Jade Anna weer bij elkaar?

Op 8 december plaatste Youtuber Gio op zijn kanaal dat Jade en Gio geen relatie meer hebben, ze hadden wel verteld dat ze elkaar nog buiten de schermen zullen zien. En dat hebben ze ook gedaan, zo waren ze samen vaak nog buiten de deur gespot. Zo waren ze vaak samen bij events, in de club en bij haar thuis gespot. Na een tijdje ‘los’ van elkaar, zijn ze nu dus tóch weer samen op vakantie gegaan, en hebben daar overduidelijk samen op één hotelkamer geslapen. Zouden Gio en Jade Anna weer (onofficiëel) samen zijn? Na haar Dubai-tripje ging Jade in ieder geval gewoon weer netjes naar haar eigen huis, op dik 1,5 uur rijden van Gio’s luxe stulpje…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters maakt heerlijke selfies tijdens zwetend partijtje Pilates (foto’s!)

Emma Heesters is lekker aan het zweten tijdens een les pilates en dan ook foto's die iedereen goed kan bewonderen!

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!