Foto: Jade Anna in zwemkleding laat haar volgers zweten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna van Vliet laat haar volgers flink zweten. Dat doet ze met een wel heel erg mooie foto van zichzelf.

Het pakje van Jade Anna doet volgers smelten

Influencer Jade Anna heeft het gewoon weer voor elkaar om een foto te plaatsen waar haar volgers helemaal wild van worden. De dame heeft een plaatje online gezet in haar zwemkleding. En dat ziet er natuurlijk ongelooflijk goed uit, zal zit het soms wat strak. In haar outfit weet Jade Anna haar volger wel te laten zweten. Ze is natuurlijk een erg knappe dame, dus dat is in combinatie met het weer niet heel erg prettig. Maar dat is het natuurlijk allemaal waard, want de foto’s van Jade Anna zijn om van te smullen. Zeker als ze weer een bijzondere outfit heeft aangetrokken.

De verschijning van influencer Jade Anna van Vliet

En dat merk je wel als je een blik werpt op de knappe dame in haar zwemkleding. Het eerste wat opvalt zijn natuurlijk haar mooie verschijning. Die zijn gewoonweg niet te missen. De influencer doet enorm haar best om met haar foto’s haar volgers een beetje tevreden te houden. Met plaatjes zoals deze lukt dat natuurlijk best aardig. Jade Anna maakt wel van de outfit een aantal verschillende foto’s. Haar volgers zijn daar erg blij mee.

Jade Anna laat zich zien in jurkje

Niet alleen in haar zwemkleding, maar ook in haar jurkjes weet Jade Anna flink de aandacht te trekken van haar volgers. Die zitten watertandend uit te kijken naar de plaatjes van de blondine. En geef ze eens ongelijk. Want Jade Anna ziet er eigenlijk altijd ontzettend goed uit. Op de foto hierboven heeft Jade Anna een jurkje aangetrokken en dat ziet er natuurlijk geweldig uit zo. Om de foto nog een beetje leuker te maken, poseert Jade Anna er ook nog eens even bij.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman daagt knappe collega Robin Groot uit voor heerlijk ritje op elektrisch monster (video)

Pien Hersman rijdt in de buitenlucht op haar nieuwe elektrische hengst. Ploeggenote Robin Groot is natuurlijk meteen jaloers!

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken. 

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...