Foto: Ingezeepte Puck Moonen deelt spannende foto in bad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen is een van de prachtigste wielrensters van ons kikkerlandje. Sensueel geniet ze van een heerlijk verdiene bad.

De prachtige brunette Puck Moonen zit vol genot in bad. Lekker in bad liggend zit ze met de zeep te spelen. Heel sensueel is ze zichzelf aan het inzepen. Nadat ze klaar is met inzepen, deelt ze een spannende foto met haar volgers.

Puck Moonen gooit haar been in de lucht

De beeldschone wielrenster deelt zo nu en dan een prachtige foto met haar volgers. Waar ze normaal gesproken nog kleding aan heeft, ligt ze nu in bad met helemaal niks. Het enige wat haar lichaam nu nog bedekt is een spannende schuim laag. Voor de spannende foto gooit ze haar been hoog in de lucht. De benen zijn helemaal glad geschoren zoals bij vele wielrensters. Ze laat weten via haar sociale media, dat ze enorm geniet van dit heerlijk warm badje. Als het aan haar volgers ligt, springen die er met alle liefde bij. Wie wil er nou niet met Puck Moonen in bad liggen.

Puck Moonen in een superstrak broekje

Puck Moonen is weer in het buitenland te vinden. Ze is weer volop aan het trainen voor het nieuwe seizoen. De kleding die de knappe brunette draagt is om van te watertanden. Met een superstrak broekje valt alles goed te zien. Ondanks dat het wielrenseizoen voorbij is blijft ze keihard doortrainen. Dit is ook duidelijk aan haar verleidelijke lichaam te zien. Haar strakke kleding laat precies zien hoe het eronder allemaal uitziet. Wanneer je je verbeelding laat gaan op deze heerlijke foto, dan kom je een heel eind.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck Moonen gaat meer dan 300 km/u

Puck Moonen mocht een dagje aan haar race skills werken. Dit deed ze in twee prachtige auto’s. In een Audi RS3 en een R8 V10, was het volgens Puck geweldig. Vele volgers wisten niet dat Puck Moonen een echte auto liefhebber is. De prachtige brunette laat weten dat je haar niet blijer kan maken dan hoe ze zich nu voelt. Daarna ging de knappe wielrenster ook nog is de Duitse snelweg op. Op sommige delen is er geen snelheid limiet. Hier nam Puck goed gebruik van en stampte het gaspedaal vol in. Ze ging op een gegeven moment zo hard dat ze de 302 km/u aantikte. Alsof het nog niet genoeg was om in deze twee prachtige auto’s te mogen rijden. Wat een heerlijke waaghals is het!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck Moonen laat zichzelf helemaal gaan

De knappe brunette is hoog in de bergen te vinden. Hier is ze aan het trainen voor het nieuwe wielrenseizoen. Het beklimmen van de berg is verdomd zwaar, maar eenmaal naar beneden kan je jezelf helemaal laten gaan. Dit is precies wat Puck Moonen doet. Ze kruipt helemaal in elkaar en zet de afdaling in. De waaghals vindt het helemaal geweldig om op het randje te leven. Wat ziet ze er toch heerlijk uit in het wielrenpakje!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Naomy van Beem bezorgt Rico Verhoeven een uitzicht om je vingers bij af te likken

Naomy van Beem staat bekend om haar geweldige fitnessprestaties, en het resultaat mag er dan ook zijn. Kijk maar naar deze foto!

Foto: De verse citroentjes van Lieke van der Hoorn zijn om op te peuzelen

Lieke van de Hoorn laat volgers watertanden met kiekje waar ze bloemetjes badkleding draagt in het zonovergoten Italië!

Foto: Anna Nooshin barst bijna uit haar véél te heet gewassen jurkje

Anna Nooshin onthult zichzelf in haar witte cupcake-jurkje. De knappe influencer is een ware smaaktraktatie voor het oog!