Foto: Influencer Jade Anna wordt ineens gekoppeld aan deze topspeler van Ajax

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sinds de break up met haar ex wordt Jade Anna aan veel mannen gekoppeld. Ze blijkt het hogerop te zoeken! Jade wordt namelijk gekoppeld aan een belangrijke speler van voetbalclub Ajax…

Jade Anna gespot met Ajax-middenvelder Kenneth Taylor

Het dateleven van Jade Anna van Vliet is lange tijd een veelbesproken onderwerp op social media. Sinds haar break up met haar ex Gio Latooy gaan er veel verhalen rond over verschillende mannen die ze aan het daten zou zijn. Zo was er eerder het gerucht dat Jade met een speler van AZ Alkmaar bezig was. Achteraf zou dit gaan om de zoon van de commercieel directeur van de Alkmaarse club. Nu duikt er dus wéér een nieuw gerucht op rondom het dateleven van de knappe influencer. Ze zou namelijk aanwezig zijn geweest bij de Europa League-wedstrijd van Ajax tegen Brighton and Hove Albion. Voor wie zat ze op de tribune? Bronnen zeggen dat het gaat om Ajax-midddenvelder Kenneth Taylor. Op social media gaan er namelijk verhalen rond dat Jade Anna en Kenneth Taylor al eerder samen in Antwerpen zijn gespot.

Jade Anna van Vliet deelt foto’s van luxe hotel overnachting

Jade Anna verbleef onlangs weer een keer in een luxe hotel en kon dit niet verborgen houden voor haar volgers. Ze deelt op haar instagram dan ook een compilatie van haar tijd in het hotel. Waar het hotel zich bevindt deelt ze niet, maar in de reacties zeggen haar volgers dat het gaat om een luxe hotel in Antwerpen. Zou ze hier met Kenneth Taylor geweest zijn? De fotoreeks begint met een selfie van Jade aan het zwembad. Hier is Jade Anna te zien zonder make up. Naturel beauty! Vervolgens deelt ze ook nog wat beelden van hoe het hotel eruit ziet. Als we de foto’s mogen geloven is het een prachtig hotel om te overnachten, zeker met een bekende voetballer!

Jade Anna wacht met vriendinnen op de metro

Jade Anna reist niet alleen maar met haar luxe Range Rover als we haar instagram mogen geloven. Op haar instagram laat ze een foto zien dat ze bij de metro staat met en vriendin. Hier staat ze in een glimmend pak bij de metro. Het is niet koud als we de foto mogen geloven. Jade draagt onder het jasje dan ook niet veel kleding. Dit levert dan ook wel weer prachtige beelden op van de knappe blondine. Ze wil nog wel een beetje anoniem blijven door een zonnebril te dragen.

Jade Anna laat het lijken alsof het geen moeite kost

Jade Anna deelt een aantal foto’s waarop ze moeiteloos de mooiste is! De reeks begint met een foto van Jade die aanwezig is bij een gesponsord etentje met andere influencers. Hier kiest ze voor een spannende zwarte outfit met zilveren accenten. Vervolgens deelt ze nog wat andere recente plaatjes die haar leven van de afgelopen tijd lijken te beschrijven. Haar leven bestaat voornamelijk uit sporten, fotoshoots, events, shoppen, skincare en tijd doorbrengen met vriendinnen. Zo heeft Jade het uitermate goed naar haar zin!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.