Foto: Helene Hendriks is vervanger van Wilfred Genee bij VI

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het lijkt erop dat Hélène Hendriks toch echt het stokje van Wilfred Genee bij Veronica Inside gaat overnemen. Kijkend naar deze foto heeft de presentatrice de nodige voorbereidingen al getroffen!

Het beeld van de foto hieronder gaan we gegarandeerd vaker zien. Hélène Hendriks zit binnenkort vast aan tafel bij voetbaltalkshow Veronica Inside. Dat komt niet alleen doordat de presentatrice zelf genoeg hints heeft gegeven, maar ook door het ‘vertrek’ van Wilfred Genee bij Talpa. Er is al vaak genoeg gehint op het mogelijke vertrek van Wilfred Genee en de mogelijke overname van Hélène Hendriks. Dat proces wordt nu waarschijnlijk in gang gezet. Hoe lang het gaat duren weten we niet, maar dat we Hélène binnenkort nóg vaker op tv kunnen zien is zeker. De presentatrice heeft er zelf nog niks over gezegd en ook Wilfred Genee ‘ontkent’, wat natuurlijk al verdacht genoeg is…

Helene Hendriks is vervanger van Wilfred Genee bij VI

Helene Hendriks presenteerde de Oranjezomer

De geruchten begonnen allemaal in de mooie zomer van 2021. Bij talkshow De Oranjezomer nam Hélène Hendriks tijdelijk het stokje over van Wilfred Genee. Tijdens de laatste week van de opnames presenteerde Hélène het programma omdat Genee op vakantie was. Terwijl hij in het buitenland van een biertje aan het genieten was, zorgde Hélène bij het thuisfront voor hoge kijkcijfers. In eerste instantie was Hélène een beetje onzeker over de overname, maar dit was achteraf absoluut niet nodig. Nadat de Oranjezomer voorbij was wilde heel Nederland meer Hélène zien.

Wilfred Genee gaat naar Viaplay

In de Youtube-show Roddelpraat heeft Dennis Schouten onthuld dat Genee naar Viaplay wil. Die flinke aanname kan mediajournalist Rob Goossens onderbouwen. “Als zij hem acht ton betalen, gaat Wilfred vanaf 1 januari daarheen”, zegt Dennis Schouten. Zelf ontkent Genee de geruchten, maar in onze ogen maakt dat de situatie alleen maar duidelijker. “Ik heb volgens mij net bijgetekend voor twee jaar, voor de nieuwe talkshow.”, zei hij stellig. Toch lijkt zijn argumentatie niet steenvast: “Komende tijd ga ik niet. Over een paar jaar kan het anders zijn.” Ook vind hij het ‘niet relevant’ om te melden of hij Viaplay al heeft gesproken. Dat zeggen ze allemaal voordat ze vertrekken…

Lees ook: Helene Hendriks krijgt commentaar op dit strakke truitje bij Veronica Inside

Helene is al druk aan het oefenen met presenteren

Hélène is natuurlijk al druk bezig met de nodige voorbereidingen voor haar overname bij Veronica Inside. Dat ze ijzersterk in die stoel gaat zitten komt wel goed. Inmiddels heeft Hélène al een presentatierol bij twee nieuwe programma’s weten te bemachtigen. Zo presenteert ze sinds kort The Bettle, waarin een quiz wordt gehouden en de presentatoren vooruitblikken op de volgende voetbalweek. Ook houdt Hélène Hendriks zich nu bezig met een amusementsprogramma dat NIET over sport gaat. In het programma, genaamd Missions Impossible, worden Nederlanders uitgedaagd om een onmogelijke uitdaging aan te gaan. Lukt het hen om het tegendeel te bewijzen, dan krijgen ze 10.000 euro. Ook is Hendriks de afgelopen weken alvast een beetje ingekomen door vaker aan de Veronica Inside tafel te zitten. Daardoor wordt de chemie tussen Johan, René en Hélène alvast opgebouwd, zodat niemand ook maar iets zal merken van de overname.

Helene Hendriks heeft het bijna-verlossende woord uitgesproken

Hélène heeft zelf nog in een interview gezegd: “Ik ga er honderd procent van uit dat ik dat van hem overneem”. Dat zei ze over een nieuwe dagelijkse talkshow, die in 2022 van start gaat. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zullen de talkshow op SBS6 presenteren. Maar Genee zal dan waarschijnlijk niet genoeg tijd hebben voor de Europese avonden bij Veronica. De woorden van Hélène Hendriks zijn luid en duidelijk…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!

Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt.