Foto: Heleen van Royen laat zich zien in strakke broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen vond het weer eens tijd voor een mooie selfie! De schrijfster deelt een foto waarop ze haar strakste broek uit de kast getrokken heeft…

Heleen van Royen is een voorbeeld voor vele vrouwen. De 57-jarige schrijfster ziet er op deze leeftijd nog geweldig uit, en doet ook haar uiterste best om er piekfijn uit te zien. Ook deze foto levert weer schitterend bewijs: Heleen is een prachtige vrouw!

Heleen van Royen laat zich van haar beste kant zien

De beeldschone schrijfster maakt zich klaar voor de familiebrunch. Met een heerlijk strakke broek komen haar rondingen er goed uit. Met de hoge laarzen onder haar strakke broek ziet het er allemaal enorm verleidelijk uit. Haar volgers vragen in de comments ook gelijk waar ze de broek heeft gehaald. Eenmaal aangekomen op de familiebrunch gaat Heleen van Royen met de groep mee. Gezellig lunchen, kletsen en zelfs een heuse familie-tiktok opnemen; Heleen is overal voor in! Kijk hieronder voor de mooie outfit van de schrijfster.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Contacten van Heleen van Royen krijgen pikant berichtje

De beeldschone brunette was te gast bij het programma The Big Show. Tijdens dit programma is er een onderdeel dat ‘Send to all’ heet. Bij dit onderdeel mag er één berichtje worden gestuurd naar alle contacten van een gast. Dit keer was Heleen van Royen de pineut. 709.000 kijkers zagen hoe Ruben Nicolai zijn pikantste bericht tot nu toe verstuurde naar alle contacten van Heleen van Royen. De knappe schrijfster vond het wel even spannend, maar kon er gelukkig wel om lachen. De contacten van Heleen zouden zich vast afvragen wat er aan de hand is. Misschien krijgt Heleen van Royen wel een aantal stille aanbidders erbij. Wie wilt er nou niet een pikant appje van Heleen krijgen? Klik hier voor het hele bericht.

Heleen van Royen ziet er met bril uit als een stoute secretaresse

De knappe brunette is weer bezig met het schrijven van een boek. Voor het schrijven zit Heleen de hele dag aan haar beeldscherm geplakt. Met deze bril zorgt ze ervoor dat haar ogen minder snel vermoeid raken. Naast dat het haar ogen helpt zorgt het er ook voor dat ze er goed uitziet. Haar volgers vinden Heleen van Royen door de bril op een stoute secretaresse. Wanneer je de foto ziet, snap je wat haar volgers bedoelen. Wat een verleidelijke dame is Heleen van Royen toch met haar bril op!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?