Video: Quincy Promes mag nog gewoon mensen aftuigen op voetbalveld in Rusland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Quincy Promes kan in Nederland niet meer zomaar over straat, maar in Rusland kan hij nog gewoon z’n gang gaan! De voetballer was onlangs centraal figuur in een massale matpartij tijdens een wedstrijd…

Quincy Promes wordt er in Nederland van verdacht dat hij op een familiefeest zijn eigen neef met een mes in het been heeft gestoken. In Nederland loopt er nu ook een zaak tegen de Nederlandse voetballer. Terwijl de zaak in Nederland bezig is, is Quincy Promes doodleuk verder aan het voetballen in Rusland. Hier is hij lekker bezig met mensen aftuigen op het voetbalveld.

Quincy Promes is aanstichter van vechtpartij in Rusland

De afgelopen tijd komt er maar weinig nieuws naar buiten over Quincy Promes. Dit komt doordat de Nederlander in het toch al problematische land Rusland voetbalt. Nu er eindelijk weer nieuws naar buiten komt, is dit ook gelijk negatief nieuws. Quincy Promes stond namelijk aan de aftrap van een vechtpartij tijdens de wedstrijd Zenit – Spartak Moskou. Wanneer Quincy Promes de eerste duw heeft uitgedeeld begint het vuurtje op te laaien. Spelers en staf komen van alle kanten aansprinten, er worden tientallen klappen en trappen uitgedeeld. De scheidsrechter heeft het allemaal niet meer onder controle. Quincy Promes wordt bij zijn nek gepakt en krijgt een aantal klappen naar zich toe gezwaaid. De schade bij Quincy Promes valt na de vechtpartij mee, aangezien hij toch middenin de vuistenregen terechtkwam.

In Rusland vinden ze een vechtpartij heerlijk om te zien

Een vechtpartij van dit formaat ga je op de voetbalvelden in Nederland niet snel zien. Wat misschien nog wel het meest opmerkelijk is, is dat er uiteindelijk maar 6 rode kaarten zijn gegeven. Dit terwijl bijna de hele selectie van beide voetbalteams het veld bestormde. Het lijkt erop dat ze de vechtpartijen in Rusland rustig afhandelen. Dat beide teams maar 3 rode kaarten krijgen valt reuze mee. Ook op sociale media vragen mensen zich af hoe het komt da er maar 6 rode kaarten zijn uitgedeeld. In Nederland zou de VAR een stuk harder ingrijpen.

Quincy Promes last mediastilte in

Wie Quincy Promes kent voor het steekincident, weet dat hij altijd heel actief was op sociale media. Elke dag plaatste hij wel wat in zijn Instagram verhaal of een foto van zichzelf op zijn account. Nadat er een zaak tegen hem loopt is hij op sociale media zo goed als stil. Af en toe plaatst hij nog wat van zichzelf, maar dit is in veel mindere maten dan eerst. Waar Quincy Promes eerst volop door bleef posten en altijd ontkende dat hij wat met de steekpartij te maken had, lijkt het er nu toch op dat er meer aan de hand is. Memphis Depay ziet Quincy Promes nog wel regelmatig, maar voor de rest zie je Quincy niet vaak ergens voorbij komen. In Rusland is hij in ieder geval veilig voor de Nederlandse autoriteiten en kan hij doodleuk verder gaan vechten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!