Foto: GTST-actrice Sophie Bouquet is heter dan ooit op kiekjes in bed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet noemt deze foto’s zelf ‘hotter than ever’. Daar is geen woord van gelogen!

Sophie Bouquet plaatst wat bloedhete plaatjes op haar Instagram account. De actrice heeft de zin ‘new year, new me‘ vrij letterlijk genomen, en toont dan ook een hele nieuwe versie van zichzelf die we nooit eerder terug zagen. Echter is deze nieuwe versie van Sophie geen straf voor haar volgers, want hoe pikanter bij de brunette, hoe beter. Ze verleidt haar volgers intiem..

Sophie Bouquet brengt fans in extase door snikhete foto’s

GTST-actrice Sophie Bouquet start het nieuwe jaar goed door middel van een stel bloedhete foto’s. De actrice haar goede voornemens voor 2023 waren duidelijk nóg pikanter poseren en online zetten, want Sophie lijkt er helemaal voor te gaan. Wat uiteraard niet erg is, want het leidt alleen maar tot een hoop vreugde bij de volgers van Sophie. Op deze kiekjes is te zien hoe de GTST-actrice op een bed ligt. Ze draagt een witte, luchtige jurk terwijl ze verschillende bloedhete poses aanneemt op het bed. Zelf, lijkt Sophie het ook snikheet te hebben: “Hotter than ever (happy 2023)”. Deze foto’s zijn zeker heter dan ooit, en Sophie lijkt er zelf volledig achter te staan. En haar volgers lijken dan ook eindelijk hun zin te krijgen; “Caption is niks aan gelogen! Al vond ik je altijd al knap”, “Jeeezusss jij bent zo heet“, “Wauw, Marylin Monroe is weer tot leven“. De volgers van de bloedhete brunette zijn in extase! En dit is nog maar het begin van het nieuwe jaar, en de nieuwe versie van Sophie Bouquet. Wat gaan we in de toekomst allemaal zien van de GTST-actrice?

Lees ook: Foto: Sophie Bouquet poseert in piepklein jurkje met knappe vriendin

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Gretige Sophie Bouquet steekt tong uit naar volgers

Sophie Bouquet mag het jaar dan wel begonnen zijn met de meest hete foto’s tot nu toe, maar dat wil niet zeggen dat de actrice voor de rest als een heilig boontje poseert. Sterker nog, Sophie vind het gewoon leuk om pikant en heet te poseren, want op haar Instagram zien we regelmatig een gewaagde foto langskomen. Zo ook nu weer, en deze foto bewijst dat de actrice niet alleen in dit nieuwe jaar op de pikante toer is, maar dat Sophie er vorig jaar ook een hoop van kon. Op de foto is te zien hoe Sophie Bouquet met een open vestje poseert. Ze heeft slechts een klein topje eronder, maar deze luchtige outfit liegt er niet om. Ook steekt ze verleidelijk haar tong uit voor d’r volgers. Dit brengt haar volgers natuurlijk helemaal in extase, want zo’n bloedmooie dame kan je door middel van één foto al verleiden. Dit tong-uitstekende kiekje is zelfs bijna nét zo heet als de afgelopen parels van Sophie Bouquet..

Lees ook: Foto: GTST-actrice Sophie Bouquet lift haar truitje omhoog

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!