Foto: GTST-actrice Sophie Bouquet lift haar truitje omhoog

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke actrice Sophie Bouquet heeft on weer verblijd met een ontzettend spannende foto. Die moet je gezien hebben!

Sophie Bouquet maakt spannende foto voor fans

Sinds haar komst in het fictieve Meerdijk heeft Sophie Bouquet de harten veroverd van heel televisiekijkend Nederland. Met haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden heeft Sophie landelijke bekendheid gekregen. En dat betekent dat ze er in één keer een horde aan dolle fans bij had. En die zijn toch een partij dol op deze knappe actrice. Het is ook geen geheim waarom. Sophie maakt haar volgers regelmatig blij met een heerlijke foto of een verrassend lekker filmpje. En geef haar eens ongelijk. Sophie weet dat ze een enorm verleidelijk heeft en zet dat graag in om mensen een beetje op te vrolijken. Dat lijkt vooralsnog goed te werken, aangezien elke foto geweldig wordt ontvangen door haar fans.

Lees ook: Foto: Sophie Bouquet poseert in piepklein jurkje met knappe vriendin

In haar blauwe truitje verleidt Sophie Bouquet haar volgers

Alle volgers van de verrukkelijke actrice worden getrakteerd op een fijne foto deze feestdagen. Sophie heeft een nieuwe outfit gevonden die haar zoals gebruikelijk echt geweldig staat en ze kon niet wachten om deze met haar volgers te delen. Verleidelijk tilt ze een stukje van haar truitje omhoog, zodat je een klein beetje een tease krijgt naar de rest van het van de prachtige actrice. Sophie Bouquet weet als geen ander hoe ze mensen moet laten verlangen naar meer. Misschien dat ze daarom ook zo’n goede fit is voor GTSTaangezien die ook erg dol zijn op cliffhangers.

Het verleidelijke koppie van Sophie Bouquet

De meeste mensen die Sophie voor de eerste keer zien zullen zich volledig focussen op haar verrukkelijke , maar de actrice heeft zoveel meer te bieden. En dan hebben we het niet alleen over haar berg aan acteertalent en ontzettend leuke en spontane persoonlijkheid. Sophie heeft ook nog eens het meest verleidelijke koppie van heel bekend Nederland. Als Sophie naar je kijkt met haar intens zwoele ogen, dan voel je jezelf even verloren. Er zijn maar weinig actrices in Nederland die zo’n hoog verleidingsgehalte hebben als de prachtige actrice uit GTST. Sophie lijkt dit zelf ook wel door te hebben en maakt bewust de ene spannende foto na de andere.
Ook in de winter is Sophie Bouquet een prachtige verschijning

Van de zomer kon je Sophie aantreffen in korte broekjes en strakke topjes of zwemkleding, maar in de winter zit dat er vanwege de kou niet in. Toch hoef je niet te treuren, want ook in de winter ziet Sophie er ontzettend verleidelijk uit. In haar collectie aan warme winterse truien heeft ze de ‘girl next door’-look echt helemaal onder de knie. Deze dame weet wel hoe ze een zwoele foto moet maken. Dus ook tot de zomer weer voor de deur staat kan je gewoon genieten van de foto’s van Sophie Bouquet. Sterker nog, die zien er soms nog wel leuker uit dan haar zomerse kiekjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.