Foto: GTST-actrice Sophie Bouquet lift haar truitje omhoog

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke actrice Sophie Bouquet heeft on weer verblijd met een ontzettend spannende foto. Die moet je gezien hebben!

Sophie Bouquet maakt spannende foto voor fans

Sinds haar komst in het fictieve Meerdijk heeft Sophie Bouquet de harten veroverd van heel televisiekijkend Nederland. Met haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden heeft Sophie landelijke bekendheid gekregen. En dat betekent dat ze er in één keer een horde aan dolle fans bij had. En die zijn toch een partij dol op deze knappe actrice. Het is ook geen geheim waarom. Sophie maakt haar volgers regelmatig blij met een heerlijke foto of een verrassend lekker filmpje. En geef haar eens ongelijk. Sophie weet dat ze een enorm verleidelijk lichaam heeft en zet dat graag in om mensen een beetje op te vrolijken. Dat lijkt vooralsnog goed te werken, aangezien elke foto geweldig wordt ontvangen door haar fans.

Lees ook: Foto: Sophie Bouquet poseert in piepklein jurkje met knappe vriendin

In haar blauwe truitje verleidt Sophie Bouquet haar volgers

Alle volgers van de verrukkelijke actrice worden getrakteerd op een fijne foto deze feestdagen. Sophie heeft een nieuwe outfit gevonden die haar zoals gebruikelijk echt geweldig staat en ze kon niet wachten om deze met haar volgers te delen. Verleidelijk tilt ze een stukje van haar truitje omhoog, zodat je een klein beetje een tease krijgt naar de rest van het lichaam van de prachtige actrice. Sophie Bouquet weet als geen ander hoe ze mensen moet laten verlangen naar meer. Misschien dat ze daarom ook zo’n goede fit is voor GTSTaangezien die ook erg dol zijn op cliffhangers.

Het verleidelijke koppie van Sophie Bouquet

De meeste mensen die Sophie voor de eerste keer zien zullen zich volledig focussen op haar verrukkelijke lichaam, maar de actrice heeft zoveel meer te bieden. En dan hebben we het niet alleen over haar berg aan acteertalent en ontzettend leuke en spontane persoonlijkheid. Sophie heeft ook nog eens het meest verleidelijke koppie van heel bekend Nederland. Als Sophie naar je kijkt met haar intens zwoele ogen, dan voel je jezelf even verloren. Er zijn maar weinig actrices in Nederland die zo’n hoog verleidingsgehalte hebben als de prachtige actrice uit GTST. Sophie lijkt dit zelf ook wel door te hebben en maakt bewust de ene spannende foto na de andere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Ook in de winter is Sophie Bouquet een prachtige verschijning

Van de zomer kon je Sophie aantreffen in korte broekjes en strakke topjes of zwemkleding, maar in de winter zit dat er vanwege de kou niet in. Toch hoef je niet te treuren, want ook in de winter ziet Sophie er ontzettend verleidelijk uit. In haar collectie aan warme winterse truien heeft ze de ‘girl next door’-look echt helemaal onder de knie. Deze dame weet wel hoe ze een zwoele foto moet maken. Dus ook tot de zomer weer voor de deur staat kan je gewoon genieten van de foto’s van Sophie Bouquet. Sterker nog, die zien er soms nog wel leuker uit dan haar zomerse kiekjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!