Foto: Geraldine Kemper kiekt zichzelf zonder kleding tijdens Het Perfecte Plaatje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper houdt er wel van om lekker vrij te zijn. In deze foto neemt ze dat wel heel letterlijk…

Geraldine Kemper zet alles op alles in het Perfecte Plaatje

Wat een heerlijke vrouw hè, die Geraldine Kemper. Daar zijn we het allemaal wel over eens. Ze heeft een prachtig gezichtje, een lekker lijf en is ook nog eens grappig en sociaal. Wat wil je nog meer? Naast al deze goede pluspunten is ze óók nog eens hartstikke getalenteerd! Ze zit al een hele tijd als deelnemer in het programma Het Perfecte Plaatje en ze doet het hartstikke goed. Het lijkt er ook op dat ze het superleuk vindt om mee te mogen doen. Op haar Instagram verschijnen regelmatig foto’s die ze in het programma heeft gemaakt of laten maken. Onlangs was er een hele spannende aflevering, want ze waren nog maar met z’n vieren over. Het ging tussen Geraldine Kemper, Trijntje Oosterhuis, Linda Hakeboom en Tina de Bruin. Uiteindelijk was Trijntje degene die afviel. Geraldine blijft dus lekker nog wat kiekjes schieten en misschien wint ze zelfs wel de hoofdprijs! We gaan haar dus sowieso terugzien in de volgende aflevering van Het Perfecte Plaatje.
Kletsnatte Geraldine Kemper laat alles lekker luchten

In één van de laatste afleveringen van Het Perfecte Plaatje was het Geraldine’s moment om in de spotlights te gaan staan. De opdracht was om een drieluik te maken waarbij in alle drie de foto’s één thema door moest schijnen. Het thema van Geraldine was ‘Vrijheid’. Haar eerste foto is redelijk intimiderend. Het is namelijk een close up van de zijkant van haar gezicht met op de voorgrond een paar hele vage stengels oud gras. Haar tweede foto is wat intiemer. Ze staat midden in een grote, wat lijkt op een, rivier. Zonder enige kleding staat ze met haar rug naar de camera gekeerd. Het lijkt erop alsof ze het ontzettend koud heeft. Dat is natuurlijk ook niet zo gek midden in de herfst. De zon schijnt mooi precies in het midden van de foto. Had Geraldine nou maar andersom op de foto gestaan! De derde foto is een kiekje van de zus van Geraldine, Sophie. In de foto is Sophie ontzettend bewogen waardoor het lijkt alsof ze door het bos aan het dansen is. Als je het ons vraagt geeft dit drieluik precies het thema ‘Vrijheid’ weer.
Geraldine Kemper versiert Poolse dokter

Samen met Gwen van Poorten heeft Geraldine een podcast genaamd De Grote Vooroordelenshow. In die podcast zit een fragment genaamd Spill The Tea. Hierin vertellen Gwen en Geraldine elkaar lachwekkende, schokkende en interessante geheimen. Dit zorgt ervoor dat er altijd hele grappige verhalen naar boven komen. Deze verhalen delen de twee dames dan ook regelmatig op hun Instagram. Onlangs plaatste Geraldine wederom een lachwekkend verhaal over haar vakantie in Polen. Terwijl ze daar was, kreeg ze ineens een ontzettende uitslag. Ze besloot daar naar de EHBO te gaan en kreeg daar een Poolse dokter. Hij sprak gebrekkig Engels, dus de communicatie tussen de twee ging niet zo lekker. De dokter wilde Geraldine een spuitje geven in haar achterste, maar zij dacht dat dat altijd zo ging als in de films. Ze doet dus haar broek uit en bukt voorover terwijl ze met haar achterste richting de man loopt…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!

Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt.