Foto: Gaat Thijs Römer stiekem vreemd met bloedmooie influencer Noor de Groot?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer Noor de Groot heeft al die tijd misschien al een stiekeme relatie met niemand minder dan acteur Thijs Römer. 

Thijs Römer heeft nog meer te verbergen blijkbaar

De acteur is de laatste tijd natuurlijk al veel in opspraak vanwege de rechtszaak die hij verloren heeft. Thijs Römer heeft zich niet zo netjes gedragen in het bijzijn van meisjes en moet daar nu de pijnlijke gevolgen van ondervinden. Maar het nieuws rondom de acteur blijft oplaaien, want Yvonne Coldeweijer heeft weer wat bijzondere geruchten gevonden. En natuurlijk deelt de blonde koningin van de roddels die met haar volgers. Volgens Yvonne hebben zij namelijk het recht om dat te weten.

Lees ook: Foto: Noor de Groot poseert in kleinste jurkjes ooit

Thijs Römer wordt al tijden gespot met populaire influencer Noor de Groot

Op zich is er natuurlijk niks geks aan om een terrasje te pakken met een vriendin. Maar het verhaal in de Story zet Yvonne nu toch aan het denken. Wat nou als er toch meer speelt tussen de knappe influencer en de beschaamde acteur. Dat zou toch wel een bijzonder verhaal zijn. En dus besluit Yvonne er dieper in te duiken. Ze hoorde al van meerdere van haar volgers dat de twee samen gespot waren. Dat maakte het ook niet heel erg moeilijk voor Yvonne om meer achter het verhaal te zoeken. Het is ook niet alsof Noor en Thijs heel erg geheim aan het doen waren. En dat maakt het toch wel weer een bijzonder verhaal. Yvonne geeft even alle feiten op een rij.

Noor en Thijs doen zeer stiekem

De Story wist al te melden dat thijs en Noor zeer stiekem met elkaar aan het optrekken waren. En dat begon meerdere mensen in de buurt toch wel op te vallen. Wat was er nou allemaal aan de hand met Thijs Römer en Noor de Groot? Waarom moest Thijs zijn auto zo ver weg parkeren? Het is in ieder geval duidelijk dat de acteur niet wilde dat iemand erachter zou komen dat hij bij Noor de Groot op bezoek was. Dat is helaas niet helemaal gelukt. En daarmee heeft Thijs bovenop alle verhalen die er al over hem rond gaan nog meer drama om mee te dealen.

Natuurlijk is Noor de Groot wel een dame waar je mee wilt afspreken

De knappe blondine is dan wel weer een dame waar menig man een beschuitje mee zou willen eten. De meeste mensen snappen Thijs in deze situatie dan weer wel. Want als je Noor zo ziet, dan zou je daar bijna je eigen partner voor achterlaten. Met dat prachtige weet ze iedereen wel flink te verleiden. De knappe blondine doet het er ook wel een beetje om. Ze kiest expres de pakjes en gaat precies in houdingen staan waar ze de meest foto’s aan over houdt. En die zet ze dan weer zonder blikken of blozen online. Noor weet daarmee zichzelf flink op de kaart te zetten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!