Foto: Thijs Römer geeft Katja Schuurman de schuld van wangedrag met minderjarigen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Thijs Römer maakt wel vaker keuzes van een twijfelachtige smaak, maar met deze uitspraken over ex Katja Schuurman heeft hij iedereen in rep en roer! 

De zaak omtrent Thijs Römer en zijn ongepaste gedrag met 14-jarige meisjes hebben we allemaal wel voorbij zien komen. Hoe kan het ook anders? Eerst hadden we de zeer juicy scheiding van zijn ex Katja Schuurman, en nou dit? Geen wonder dat Thijs Römer één van de meest besproken mannen van Nederland is. Zeker op Twitter komt Thijs flink onder vuur te liggen. En nou hij ex Katja de schuld geeft van zijn wangedrag? Nou, daar hebben mensen ook wat over te zeggen.

Waar gaat de zaak van Thijs Römer over?

Acteur Thijs Römer staat vandaag terecht voor het online misbruiken van drie minderjarige fans. De jonge vrouwen klagen de actuer aan over wangedrag tussen 2015 en 2017, toen de meisjes 14 tot en met 16 jaar oud waren. Het eerste slachtoffer beschuldige Thijs vorig jaar van afpersing op Twitter. De jonge fans nodigden de acteur uit voor een Whatsapp-groep. Daar zou de beroemde acteur haar op 14-jarige leeftijd verteld hebben hem ongeklede foto’s te sturen als ze een handtekening wilde. Dit zorgde voor de nodige oproer en de aantijgingen werden uitgebreid onderzocht. Kort daarna meldden zich twee andere jonge vrouwen. Eén daarvan zou Thijs een figurantenrol beloofd hebben in ruil voor de sensuele foto’s. Momenteel wordt hij vervolgd voor het sturen van ongewenste foto’s van zijn eigen zone en het bezitten van uitdagende foto’s van minderjarigen.

Thijs Römer lijkt Katja Schuurman de schuld te geven

Tegen de rechtbank vertelde Thijs Röer dat hij aanwezig is “om mijn verantwoordelijkheid te erkennen, maar dat is niet hetzelfde als het bekennen van het mij tenlastegelegde”. De acteur benadrukt vooral zijn kant van het verhaal te willen vertellen. En dat doet hij op een wel heel bijzondere manier. Hij lijkt namelijk een deel van de schuld naar ex-vrouw Katja Schuurman door te schuiven! Zo vertelde hij dat het contact met de meisjes vooral intiem raakte door zijn emotionele pijn over zijn scheiding met Katja. Zo gaf hij aan een “leegte” te ervaren die hij “op probeerde te vullen” met intiem contact. Ook zijn twijfelachtige gedrag – het overschrijden van grenzen van minderjarige meisjes – lijkt hij aan Katja te linken. Zo zou zij Thijs verteld hebben dat fans op afstand houden geen goed idee is. Dat zou namelijk alleen maar leiden tot verwijten over arrogantie. Hij lijkt te zeggen dat Katja hem geleerd heeft voor extreem innig contact met zijn fans te gaan! In Thijs zijn ogen zullen zijn acties dan ook helemaal logisch zijn. Maar of de rechtbank dat gaat geloven?

Twitter in rep en roer over uitspraken Thijs Römer over Katja Schuurman

Nou, Twitter denk héél anders over deze uitspraken van Thijs Römer. Rechtbankjournalist Saskia Belleman houdt haar volgers namelijk op de hoogte op Twitter van al zijn quotes en de reacties lijken een seconde van exploderen af. Thijs lijkt namelijk de vrouwen in zijn leven alle schuld te geven. Zo moet zijn moeder er aan geloven en wordt Katja Schuurman ook regelmatig benoemd. En dat valt Twitter toch echt in het verkeerde keelgat. “Valt me op dat hij graag namen van vrouwen dropt ter afleiding”, reageert één woeste volger. Ook dat hij niet uit de groepsapp stapte om wat Katja hem verteld had wordt stevig aan de tand gevoeld. “Zielige Thijs. Van de meiden moest hij in een appgroep. En van zijn vrouw mocht hij er niet uit”. Op Twitter hoeft Thijs niet op sympathie te hopen. Over 2 weken horen we wat de rechtbank vindt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!