Foto: Moïse Trustfull laat haar vriendinnen bijna uit haar piepkleine jurkje vallen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe influencer Moïse Trustfull laat zichzelf van haar beste kant zien op een festival. En dat ziet er een partij goed uit!

Moïse Trustfull beloont volgers met mooi kiekje

De aantrekkelijke influencer weet wel hoe ze haar volgers moet belonen. Moïse Trustfull was op een festival en droeg daar een wel heel bijzonder pakje. En natuurlijk moest dat pakje even geshowed worden aan haar fans. Want die mogen van Moïse nou eenmaal alles van haar leven zien. En de fans van de knappe brunette waren echt ontzettend blij met deze mooie foto. Voornamelijk omdat de prachtige troeven van Moïse er zo goed op stonden. De knappe influencer moest met het maken van de foto wel een beetje uitkijken. Ze boog diep voorover, maar daardoor vielen haar ‘vriendinnen’ wel bijna uit haar jurkje. En dat was natuurlijk een ramp geworden. Maar gelukkig ging het goed en hield Moïse Trustfull eer een bijzonder verleidelijke foto aan over.

Lees ook: Foto: Moïse Trustfull deelt heerlijke kiekjes vanuit bad

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOÏSE TRUSTFULL (@moisetrustfull)

Moïse Trustfull plaagt volgers door verleidelijk tong uit te steken

De knappe brunette weet heel erg goed wat voor effect haar prachtige foto op haar volgers heeft. En daar doet ze zelf nog even een schepje bovenop. De aantrekkelijke influencer steekt haar tong plagerig uit op de foto. Hierdoor krijgt het kiekje nog even een verleidelijker randje dan deze al had. Moïse vindt het allemaal wel best. Ze kan het wel hebben dat ze haar volgers zo aan het verleiden is. De foto’s die de knappe influencer plaatst zien er dan ook ontzettend goed uit. Met haar heerlijke kiekjes sluit Moïse haar festivalweek ook weer goed af. Nu maar hopen dat ze binnenkort weer op een ander festival staat, zodat we de volgende mooie festival outfit kunnen aanschouwen.

Lees ook: Foto: Moïse Trustfull laat zien wat ze onder haar badjas draagt

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOÏSE TRUSTFULL (@moisetrustfull)

Het heerlijk strakke lichaam van Moïse Trustfull

Op alle foto’s die de knappe brunette deelt van het festival wordt één ding wel weer duidelijk. Moïse is een ongelooflijk knappe dame met een ontzettend goed lichaam. De aantrekkelijke brunette weet met haar foto’s al haar volgers in één keer goed te verleiden. Die zijn ook helemaal in trance elke keer dat Moïse een foto van zichzelf online zet. Haar volgers kijken met grote ogen naar de plaatjes en geven zoveel mogelijk complimentjes. En dat valt ook makkelijk te begrijpen als je Moïse zo ziet. Haar prachtige rondingen, verleidelijke blikken en strak lichaam zijn genoeg om iedere man op hol te laten slaan. De knappe dame weet dan ook mening man goed te betoveren. Met haar prachtige foto’s zorgt Moïse ervoor dat de mannen van Nederland voorlopig nog wel wat te genieten hebben. En dat is voor de volgers van deze knappe brunette een zeer fijn vooruitzicht. Die worden namelijk erg blij van meer foto’s van haar prachtige lichaam.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?