Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje.

Fien Vermeulen op het strand in doorschijnend jurkje

Het is niemand kunnen ontgaan dat het heerlijk weer was dit weekend. Iedereen die al veel te lang binnen heeft gezeten ging eindelijk lekker de hort op en naar buiten. Zo uiteraard ook Fien Vermeulen die besloot lekker naar het strand te gaan tijdens haar vrije dag. Het lijkt erop dat Fien zin had om eens flink te gaan flaneren langs de zee, want ze heeft haar meest spannende outfit aangetrokken. De Q-music presentatrice heeft haar bikini aangetrokken met daarover heen een strand jurk met allemaal gaten. Hierdoor schijnt de jurk ontzettend door, maar hij blijft Fien prachtig staan. De beige kleur past goed bij Fien haar blonde lokken. Zelf lijkt de presentatrice zichzelf er ook ontzettend goed in te voelen, want ze straalt op de foto’s. Ook is het niet te missen hoe goed Fien haar figuur eruit ziet in de strakke jurk. Bekijk de twee volledige foto’s op het Instagram account van Fien hier.

Fien Vermeulen in jurkje op strand

Fien Vermeulen geniet van drankjes met vriendin

Het mooie weer zorgt ervoor dat Fien Vermeulen zin krijgt om lekker drankjes te gaan doen in het zonnetje. De blondine heeft haar mooie jurk nog steeds aan terwijl ze er is even goed voor is gaan zitten. Ook heeft Fien een felgekleurd jasje aangetrokken omdat ze het misschien toch een beetje koud kreeg in de doorschijnende jurk. Gelukkig helpt een lekker drankje ook om het weer helemaal warm te krijgen, en dat hebben Fien en haar vriendin goed begrepen. Zo zitten de twee vriendinnen op een kleedje te genieten van een goede whisky. Ja, Fien heeft wel smaak als het gaat om alcohol. Bij de foto schrijft de blondine dat ze als kind al zo genoot van uitwaaien aan het strand en zwemmen in de zee. Fien zegt dat ze altijd een duik neemt in de zee, wat voor weer het ook is. Dus als er iemand met koude tempraturen in de zee is te zien dan is het waarschijnlijk Fien.

Fien Vermeulen geniet van drankjes op strand

Lees ook: De 4 meest opmerkelijke feitjes en foto’s van radio-DJ Fien Vermeulen

Fien Vermeulen verstopt snacks op gekke plekken

Tijdens de uitzendingen van Q-Music worden de presentatoren tegenwoordig ook altijd gefilmd tijdens hun werk. Dit zorgt vaak voor komische beelden en er is op te zien wat presentatoren zoals Fien Vermeulen nou de hele tijd doen tijdens de uitzending. Hier komt stiekem best naar voren dat ze van een lekker snackje houdt op zijn tijd. Daarom is geen verassing dat Fien een samenwerking heeft met het chips merk Lays. Op onderstaande video is te zien dat Fien op de bank zit en al een hele zak chips heeft opgegeten. Dan gaat de blondine op zoek naar meer in haar voorraadkast. Daar kan de blondine alleen niks vinden dus gaat ze naar haar geheime verstop plekken voor snacks.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!