Foto: Emma Wortelboer hijst zich in knellend kerstpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Emma Wortelboer hijst zichzelf in een heel strak en knellend kerstpakje met haar grote babybuik. Toch ziet ze er zeker niet verkeerd uit.

Het is nou eenmaal zo dat Emma Wortelboer het erg leuk vindt om zichzelf regelmatig te verkleden. De blondine weet namelijk als geen ander hoe ze een indruk moet maken. Soms zijn de indrukken die mensen van Emma krijgen goed, en soms erg slecht. Het mooie aan Emma Wortelboer is dat het haar allemaal helemaal niks uitmaakt.

Emma Wortelboer maakt het bloedheet met strak kerstpakje

Zo trekt de eigenwijze presentatrice zich helemaal niks aan van de meningen van anderen. Dat is natuurlijk maar goed ook. Het is ook gegarandeerd dat mensen een mening gaan hebben over de nieuwste foto die Emma Wortelboer heeft geplaatst op haar Instagram account. Zo draagt Emma voor de gelegenheid van de feestdagen een heel spannend pakje. Emma maakt een spiegelselfie in een heel strak rood kerstpakje, die niks aan de verbeelding overlaat. Het is een pakje dat van top tot teen aangesloten zit bij Emma. Hierdoor zou je denken dat het heel braaf is vergeleken met een kort jurkje, maar niks is minder waar. Zo is Emma momenteel namelijk zwanger en haar buik popt er keihard uit op de foto. Het is wel duidelijk dat Emma echt op poppen staat, maar dat weerhoudt haar niet om strakke kleding aan te trekken. Emma is er duidelijk heel erg trots op. Bekijk de foto van Emma in kerstpakje hier.

Emma Wortelboer strak pakje

Emma en Maarten van Rossum als iconisch duo

Voor een gloednieuw programma gaan Emma Wortelboer en Maarten van Rossum samen op pad. Het is een programma voor BNNVARA dat wordt uitgezonden op NPO 3. Je zou denken dat Emma en Maarten keihard met elkaar botsen door hun sterke persoonlijkheden. Toch hebben ze het voor elkaar gekregen om samen meerdere afleveringen van een programma te maken. Dat betekent dat er toch iets van chemie moet zijn tussen de twee. Het programma gaat dan wel weer over de grote verschillen tussen Emma en Maarten. Zo gaat het over hoe groot hun generatiekloof eigenlijk is en belichten ze de verschillen én overeenkomsten tussen vroeger en nu. De twee schelen namelijk maar liefst een halve eeuw van elkaar. Aan Maarten van Rossum is wel te zien dat hij duidelijk erg oud is, dus het is mazzel dat ze het programma nog hebben kunnen opnemen. Bekijk de trailer video hier.

Lees ook: Emma Wortelboer laat haar twee perfect ronde voetballen zien

Emma Wortelboer boos op boekenschrijvers

Emma Wortelboer boos op boekenschrijvers

Ondertussen weet iedereen wel dat Emma Wortelboer geen blad voor haar mond gaat nemen als het gaat om het uiten van haar mening. Dit keer komt er een opmerkelijke uitspraak van Wortelboer voorbij in een podcast. Zo is Emma het niet eens dat alle Bekende Nederlanders ineens maar een boek gaan schrijven over hun leven. Hierover zegt Emma; “Ik vind het verpakt narcisme, al die egodocumenten”. Ook zegt Emma dat ze zich stoort aan het feit dat iedereen dat zomaar even doet. Hiermee duit Emma op alle verhalen van BN’ers die zogenaamd iets mee hebben gemaakt.

Meer zien van Emma Wortelboer doe je op Instagram

Wil je nou nog veel meer zien van Emma Wortelboer? Dan moet je even een kijkje nemen op haar Instagram account. Daar plaatst deze dame nog veel meer moois.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!