Met bubbels bedekte Emma Wortelboer deelt foto vanuit bad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Wortelboer heeft een nieuwe prachtige foto gemaakt en die moet ze natuurlijk even delen met de wereld. Kijken we even mee?

Emma Wortelboer heeft heerlijke stoute foto met bubbels

De knappe presentatrice heeft een heerlijke nieuwe foto gemaakt en die moet natuurlijk wel even gedeeld worden met haar volgers. Want haar volgers worden helemaal wild als ze een nieuwe foto van Emma zien. En Emma is ook zeker de moeilijkste niet, dus deelt ze graag haar knappe lichaam met haar volgers. Dat zie je ook wel als je naar haar foto’s kijkt. Die zijn allemaal stuk voor stuk gemaakt dat haar volgers er goed van kunnen genieten. Maar deze foto in bad is wel even van een ander niveau. Dit moet je gewoon gezien hebben.

Lees ook: Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

Emma Wortelboer te zien in prikkelend programma

Behalve het programma S*****n en Slikken doet Emma Wortelboer nu ook het programma Steken en Prikken. Waar het programma met deze schoonheid over gaat? Het geeft antwoord op een belangrijke vraag: wat gebeurt er als je gestoken en geprikt wordt door een wild dier dat in je eigen achtertuin te vinden is? Emma Wortelboer deed onderzoek met Jurre Geluk. Samen met Jurre reist Emma door Nederland om voor je op onderzoek uit te gaan. Natuurlijk is Emma misschien een klein beetje te heet voor deze show, maar ze doet het ontzettend goed. Kijk maar mee!

Voor Emma Wortelboer is kleding uittrekken normaal geworden

Emma Wortelboer is niet te bang om te pronken met haar lichaam, wat niet verwonderlijk is als je naar haar kijkt. Daarom gebruikt ze haar Instagram-account vaak om foto’s in schaarse kleding te plaatsen. Uiteraard reageren haar volgers hier zeer positief op. Hoe meer zij laat zien, hoe positiever de reacties. Zoals je kan zien zijn de foto’s van Emma Wortelboer van een compleet ander niveau. Dit moet je eenmaal een keer hebben meegemaakt. Dus kijk snel naar de prachtige foto’s die Emma op haar Instagram kanaal heeft staan.

Emma Wortelboer is een van de meest verleidelijke dames van Nederland

De knappe Emma is een van de meest verleidelijke dames van het land. Dat had je waarschijnlijk wel door vanwege al die mooie foto’s die ze inmiddels over de jaren online gezet heeft. Maar we herhalen het toch graag nog even. Wat Emma heel goed kan is het maken van foto’s in pakjes en houdingen die voor andere vrouwen misschien toch iets te revealing of te spannend zouden zijn. Maar Emma is trots op haar lichaam en dus vindt ze het geen enkel probleem om een leuk kiekje te maken voor haar volgers. En dat doet Emma dan ook graag. Als je alle foto’s hierboven leuk vond, dan is er goed nieuws, want Emma maakt regelmatig dit soort kiekjes. Blijf dus goed opletten, want anders mis je straks nog een spannende foto.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...