Foto: Dionne Stax geniet van vakantie in ontzettend kort jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax geniet heerlijk van haar welverdiende vakantie. Op de zonnige bestemming heeft de presentatrice zich snel van al haar kleren ontdaan.

Dionne Stax geniet lekker in openstaande outfit

Aan alle talloze programma’s te zien die Dionne Stax ieder jaar weer maakt is het wel te zien dat de blondine keihard werkt. Zo is Dionne niet iemand die veel stil zit want ze is altijd lekker bezig. Of ze nou met haar vriend staat te dansen op een festival of de vierdaagse aan het lopen is; Dionne lijkt er allemaal erg van te genieten. Zo geniet Dionne nu eindelijk lekker van haar welverdiende vakantie in het mooie Italië. Hier is Dionne heen gereisd en vervolgens heeft ze snel haar kleding gewisseld om lekker te kunnen ontspannen. Dionne draagt op de eerste foto van onderstaande reeks enkel een soort blouse jurkje. Het ding is geel met wit gestreept en lijkt tot niet veel verder dan Dionne haar dijen te komen. Hierdoor is het een heel mooi beeld samen met de felle zon en de mega bruine benen van Dionne. Op de laatste foto van de fotoreeks is Dionne te zien terwijl ze poseert op een Italiaanse trap. Hier draagt Dionne wederom een erg kort jurkje, dit keer in een mooie paarse kleur. Daarbij heeft Dionne een grote witte zonnebril opgezet en geeft ze een glimlach aan de camera.
Dionne Stax gaat voor een carrière switch als barvrouw

Het lijkt er natuurlijk erg op dat Dionne Stax haar carrièrepad duidelijk heeft voor de komende jaren. Zo is de blondine een hartstikke geliefde presentatrice in ons land. Toch lijkt Dionne Stax misschien nu wel een beetje te twijfelen over welk beroep ze graag zou willen uitoefenen. Zo plaatst Dionne onderstaande foto op haar Instagram met het bijschrift dat ze haar droombar heeft gevonden tussen al het huizen zoeken door. Zo duidt Dionne op een nieuw seizoen van Droomhuis Gezocht waarbij ze voor deze opnames af zijn gereisd naar het zonnige Griekenland. Blijkbaar ziet Dionne zichzelf daar ook wel wonen met haar eigen bar. Het is wel zeker dat een bar met Dionne als barvrouw een gegarandeerd succes zou zijn.

Lees ook: Foto: Dionne Stax laat losgeknoopte blouse van haar schouder vallen

Dionne Stax danst er lekker op los tijdens festival

Naast werken houdt Dionne Stax ook enorm erg van een dansje wagen op een leuk feestje. Zo is het maar goed ook dat de blondine geniet van een dansje, want Dionne haar vriend is een DJ. Dionne is al enige tijd samen met Steve Jansen ook wel bekend van het Dj duo Lucas & Steve. Deze twee mannen staan regelmatig op grote festivals en dan staat Dionne als trotse vriendin flink te dansen op hun muziek. Dit keer was Dionne te vinden met haar vriend bij het gigantische festival Tomorrowland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!