Foto: De blouse van Vajèn van den Bosch schijnt door in het zonnetje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vajèn van den Bosch is een ongelooflijk knappe dame, maar in een blouse als deze wordt dat maar weer eens extra duidelijk. 

Met deze outfit haalt Vajèn van den Bosch de zomer in haar bol

Vajèn van den Bosch staat over het algemeen bekend als een ongelooflijk knappe dame. Er zijn dan ook weinig mensen te vinden die haar niet op zijn mist een beetje leuk vinden. Maar Vajèn doet graag nog een schepje erboven op. En dat doet ze door middel van een outfit die zo goed zit, dat je wel spontaan verliefd op de knappe actrice moet worden. Vajèn van den Bosch laat met haar nieuwe blouse zien hoe eigenlijk iedere vrouw zich zou moeten kleden in de zomer. Want in dit heerlijke kledingstuk ziet Vajèn er zo goed uit, dat alle mannen van Nederland gelijk smelten van de hitte. Wees dus gewwarschuwd voor je onderstaande foto bekijkt.

Lees ook: Foto: Vajèn van den Bosch deelt vieze backstage-foto na optreden

Vajèn van den Bosch probeert hitte te ontvluchten

De aantrekkelijke actrice probeert met dit weer vooral de hitte te ontvluchten. Dat gaat alleen niet zo goed, aangezien het overal waar je komt nogal warm is. Maar Vajèn heeft daar nu de perfecte oplossing voor gevonden. Ze heeft een heel luchtig blouseje meegenomen en dat zit met dat warme weer natuurlijk perfect. het heeft alleen wel een klein probleempje, het schijnt namelijk een beetje door. En dat is natuurlijk niet super erg, want het lichaam van Vajèn van den Bosch ziet er zo goed uit, dat ze dat wel kan hebben. Ze staat trots en zelfverzekerd op de foto en laat zichzelf aan de hele wereld zien. De zon is misschien flink aan het stralen, maar het heetste op de foto, dat blijft toch echt Vajèn van den Bosch zelf.

Is Vajèn van den Bosch de knapste actrice van Nederland?

Het is een lastige vraag, aangezien er zoveel knappe actrices rondlopen. Maar toch zijn er een hoop mensen die Vajèn van den Bosch bovenaan het rijtje van knapste actrices zouden zetten. Er valt ook veel te zeggen voor Vajèn als knapste actrice. Zo heeft ze altijd een pakje aan dat perfect lijkt te passen bij haar lichaam. En haar lichaam zelf ziet er goedgevormd uit, daar valt niks op aan te merken. Haar gezicht heeft iets mysterieus en zwoels. Tegelijkertijd kan Vajèn van den Bosch ook nog ontzettend lief, onschuldig of juist ondeugend kijken. Het is dus een dame die bovenal veelzijdig is, zowel in de houdingen die ze aanneemt en de blikken die ze opzet, als de kleding die ze draagt. Van verleidelijk tot juist heel lief en eigenlijk alles ertussenin. Vajèn van den Bosch is daarmee toch echt wel een hele bijzondere dame binnen het Nederlandse mediawereldje. Ze zou daarom zeker een gooi kunnen doen naar de titel van knapste actrice.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.