Foto: Bridget Maasland laat in spiegel resultaat zien na verkleining en keihard sporten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Bridget Maasland heeft een hoop mooie foto’s op Instagram staan, maar haar nieuwste plaatje spant de kroon. 

Op haar nieuwste foto staat Bridget Maasland in haar bikini, terwijl ze trots zichzelf laat zien. Bridget ziet er buitengewoon goed uit en heeft niks om zich voor te schamen. Dat wil ze ook graag laten zien en vandaar het mooie plaatje. De blondine weet als geen ander hoe ze het beste uit zichzelf naar boven moet halen op de foto. En dat merk je wel. Want het plaatje wordt flink gecomplimenteerd door haar volgers. Die smullen allemaal enorm van het leuke plaatje dat Bridget heeft besloten te delen. Bekijk de foto nu op haar Instagram!

Bridget Maasland is blij met haar resultaat

De presentatrice schrijft een uitgebreid onderschrift bij haar foto. Daarbij benadrukt ze dat ze even schaamteloos op de foto moet met haar bikini. De badkamer foto ziet er natuurlijk bijzonder goed uit. Bridget geeft toe dat het keihard werken is om er zo uit te zien. Ze is ontzettend tevreden met haar mooie vormen, maar dat heeft wel eventjes geduurd. Ze moest vanwege de feestdagen een stapje terug doen, maar gaat nu weer volle kracht vooruit. Een aantal jaar geleden heeft Bridget ook haar implantaten weg laten halen, waardoor er alleen nog maar natuurlijke vormen over blijven aan haar . En natuurlijk ziet dat er bijzonder mooi uit. Voor Bridget valt met deze foto echt alles op zijn plek. Ze zegt daar zelf over: “de afgelopen weken keihard gewerkt aan mijn beste fysiek ooit. Het voelt, alles bij elkaar, alsof ik eindelijk weer mezelf ben. En daar ben ik trots op.” Het ziet ernaar uit dat Bridget echt heel erg goed bezig is geweest. Dat trotse gevoel heeft ze verdiend.

Met de feestdagen zag Bridget er ook geweldig uit

Afgelopen maand droeg Bridget misschien af en toe iets meer kleding dan op haar nieuwste foto in de badkamer, maar dat maakt haar niet minder mooi. Met de feestdagen droeg Bridget een bijzonder glitterjurkje dat er natuurlijk er goed uit zag. De presentatrice wist daar al haar volgers echt ontzettend mee te verbazen. Het pakje stond Bridget zo goed, dat ze niet anders kon dan het delen met haar fans. Anders zou dat toch wel een beetje zonde zijn geweest.

Bridget Maasland deelt beste fysiek ooit in mooie kleding

Natuurlijk moet het resultaat van al dat harde werk wel worden laten zien. En dat doet Bridget Maasland dan ook. De blondine maakt de ene na de andere mooi foto om ervoor te zorgen dat haar volgers optimaal kunnen genieten van alle leuke plaatjes. Op die plaatjes zie je inderdaad hoe goed Bridget er tegenwoordig uit ziet. De dame met de blonde haartjes heeft absoluut haar best gedaan om ervoor te zorgen dat ze overladen wordt met complimentjes. En haar fans zij de moeilijkste niet, dus die geven ze natuurlijk graag. Bridget lijkt op een punt te zijn in haar leven waar haar looks in ieder geval geen irritatie meer voor haar vormen. Ze is juist ontzettend trots hoe ze er nu uit ziet. En met goede reden!

Meer zien van Bridget Maasland kan op Instagram

Als je nou nog meer van dit soort prikkelende plaatjes wilt zien, dan moet je even naar de Instagram pagina van Bridget Maasland gaan. Daar zie je namelijk nog veel meer mooie foto’s van de presentatrice. En die zijn allemaal de moeite meer dan waard!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...