Foto: Bram Krikke komt wereldster Zendaya tegen in Amsterdamse snackbar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bram Krikke is precies zo iemand die gek genoeg altijd bekend is met andere mensen en veel connecties heeft. Zo kent hij zelfs actrice Zendaya!

Een bijzondere ontmoeting voor Bram Krikke

De bekende radio dj Bram Krikke blijft mensen maar verbazen. Dat is nou eenmaal de gave die Bram bezit. De vlotte jongen weet met zijn praatjes op de radio en met zijn leuke video’s online, altijd de aandacht te trekken en mensen een mooie dag te bezorgen. Hij is blijkbaar ook zeer connected, aan zijn video’s te zien. Daar duikt iedereen in op, nu zelfs Hollywood-megaster Zendaya. Die was blijkbaar gewoon aanwezig in een Amsterdamse shoarmazaak, een soort van.

Lees ook: Bram Krikke brengt vriendin Robin Holzken in diepe problemen met foto in

Bram Krikke van zijn stuk gebracht door wereldster Zendaya

De radio dj was gewoon lekker aan het genieten van zijn Turkse pizza, wat trouwens altijd een goed idee is op je vrije dag, toen er wat gebeurde. Hij keek even achter zich en schrok. Want een tafeltje achter hem zat niemand minder dan wereldster Zendaya! Tenminste, het was niet echt Zendaya, maar een levensechte pop van haar. Wat de pop daar doet blijft toch een beetje gissen. Maar Bram nam geen enkel risico en filmde het maar even. Zo geloven mensen hem waarschijnlijk beter als hij het verhaal verteld. Of de pop terugkomt in een video van Bram is afwachten. Maar het zorgde in ieder geval voor een beetje plezier online, waar mensen zeker om dit korte filmpje konden lachen. Dat is weer goed gedaan van Bram Krikke.

Lees ook: Foto: Bram Krikke kan geen genoeg krijgen van vriendin Robin Holzken in doorschijnend topje

Had Bram Krikke niet nog een prachtige dame in zijn leven?

Behalve superster Zendaya, heeft Bram Krikke nog een prachtige dame mogen aanschouwen die dag. Dat is namelijk gewoon zijn eigen vriendin Robin Holzken! Fans van Bram vragen zich al jaren af hoe de dj Robin nou weer gestrikt heeft. Maar ze gunnen Bram natuurlijk wel weer het beste. Bram Krikke heeft in ieder geval met deze prachtige dame aan zijn zijde, niks te klagen! Robin Holzken is een ontzettend mooie verschijning. Daar moet Bram elke dag toch wel een beetje van smullen. En anders doen zijn volgers het wel!
Bram Krikke en Robin Holzken nog altijd gelukkig

Het koppel is na al die jaren nog steeds enorm gelukkig met elkaar. Bram haalt nog wel eens een grapje uit met Robin. Maar gelukkig kan ze daar wel gewoon tegen. De twee bekende koppen lijken misschien een beetje een raar koppel als je ze naast elkaar ziet. Toch werkt het wel heel erg goed. De prachtige Robin is als een blok gevallen voor de humor en de charmes van Bram. Dus heren, trek hier een wijze les uit. Zelfs de mooiste vrouwen vallen op een goed innerlijk. Dat scheelt toch weer voor de meeste van ons.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!