Foto: Beeldschone Juultje Tieleman doet het even helemaal anders

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Juultje Tieleman laat haar vele volgers een nieuwe kant van zichzelf zien met aandachttrekkende foto’s.

Juultje Tieleman, vooral bekend van haar prachtige foto’s op Instagram, heeft onze aandacht weer getrokken met een van haar nieuwste kiekjes. Met meer dan 1 miljoen volgers staat de prachtige blondine in de top van de bekendste influencers in ons kikkerlandje. Op haar Instagram stories heeft ze een paar foto’s gedeeld waarvan wij onder de indruk zijn. Na haar break met toenmalige vriend Koen van Heest (bekend van de Bankzitters) besloot ze haar looks aan te passen en meteen in de strijd te gooien: ze heeft een nieuw kapsel.

Juultje Tieleman

Juultje Tieleman werkt aan geheime film

Juultje Tieleman deelt in haar stories een foto die vragen opwekt. Daarin deelt zij een foto van een filmklapper van regisseur Johan Nijenhuis, bekend van Verliefd op Ibiza, Onze Jongens en Toscaanse Bruiloft. Op de foto heeft ze de naam van het project verstopt onder wat hartjes. Even later plaatst zij een foto van zichzelf op de set en werd duidelijk dat haar nieuwe look te maken heeft met dit geheime project. in 2019 verscheen Juultje in de documentaire “Ik ben influencer” ook is zij vanaf 1 februari te zien op het grote doek in de film “Verliefd op Ibiza”. Als we de drukke agenda van regisseur Nijenhuis mogen geloven, is hij op dit moment ook bezig met de film Rokjesnacht. Zou Juultje nu een rol hebben in deze ‘geheime’ film?

Juultje Tieleman

Is Juultje weer aan het daten?

Aangezien de break-up met voormalige vriend Koen van de Bankzitters al enige tijd is geleden heeft Juultje genoeg tijd gehad om haar tranen weg te vegen en opzoek te gaan naar een nieuwe potentiële vriend. Via Instagram wordt opgevallen dat Juultje en Amerikaanse acteur Gavin Casalengo. De twee zetten vaak hartjes onder elkaars foto’s of liken elkaars berichten op social media. Er lijkt dus in ieder geval meer te spelen dan alleen vriendschap!

Juultje laat weinig aan de verbeelding over

De prachtige blondine is niet vies van het delen van foto’s met weinig kledij. Op haar Instagram deelt zij vaak foto’s waar je mond wagenwijd van openvalt. Ook deze week heeft zij haar volgers warm gemaakt door nieuwe foto’s te delen. Hierbij wordt er weinig aan de verbeelding overgelaten. Zo ligt zij in verschillende poses op bed met een roze pakje voor een reclamecampagne van een bekend onderkledingmerk. Al reageren enkele volgers hier wat nuchter op. Zo zegt volgers Danny: “Jeetje wat zal jij dan een last van je nek hebben als je er altijd zo bij ligt”. Je kunt deze foto’s vinden op haar Instagrampagina.

Juultje is wereldreiziger

Naast het plaatsen van aandachttrekkende foto’s houd Juultje zich onder andere ook bezig met het maken van reizen. Veel van haar vlogs op YouTube gaan over de verre reizen die zij maakt naar onder andere Costa Rica, Afrika en Amerika. Hierin deelt zij wat zij zo allemaal doet op haar vakanties. Deze vakanties leveren niet alleen leuke video’s op, maar ook foto’s om jaloers van te worden.

Meer mooie plaatjes van Juultje zien? Volg haar Instagram

Dit zijn natuurlijk maar enkele ‘nette’ foto’s uit de collectie van Juultje Tieleman. Ben je wel benieuwd naar haar spannendere foto’s, dan moet je naar haar Instagram pagina gaan!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...