Foto: Myron Koops laat zich van álle kanten zien in nietsverhullende ouftit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Myron Koops is zwanger op wintersport, maar ze lijkt vooral bezig te zijn met de spiegel in de sportschool!

Tijdens de wintersportvakantie geniet Myron Koops volop van de rustige tijden. In haar recente posts deelt ze hoe ze haar tijd doorbrengt in de sportschool! Terwijl de jongens zich vermaken met snowboarden en skiën, neemt Myron een momentje voor zichzelf. Ze deelt graag haar zwangere buik met volgers, daar laat ze haar figuur met openheid en trots zien.

Klik hier om haar vakantiefoto’s te bekijken.

myron koops wintersport myron koops sportschool

Myron stopt niet met sporten tijdens zwangerschap

Myron straalt liefde uit voor sport, zelfs nu ze zwanger is! Ondanks de vakantiesetting is Myron nog steeds regelmatig in de sportschool, waar ze met vastberadenheid traint. De jongens mogen dan wel op de piste staan, maar Myron kiest duidelijk liever voor een andere vorm van vermaak tijdens de vakantie.

Welk geslacht wordt het kind van Myron Koops en Enzo Knol?

Myron Koops en Enzo Knol hebben onlangs op YouTube een spannende ‘gender reveal’-video gedeeld, waarin ze samen met hun volgers ontdekken of ze een jongen of meisje mogen verwelkomen! De anticipatie was voelbaar, ook voor Myron en Enzo, omdat ze zelf nog niet op de hoogte waren van het geslacht van hun toekomstige kindje! De reveal vond plaats in een hartverwarmende video, waarin ze gezamenlijk een doos openden die gevuld was met of roze of blauwe spulletjes. De vreugde en oprechte blijdschap waren overduidelijk zichtbaar toen het koppel ontdekte dat ze ouders zullen worden van een jongetje!

Myron en Enzo enthousiast over toekomstig ouderschap

Myron en Enzo delen hun oprechte enthousiasme over het ouderschap en kunnen niet wachten om hun kleintje op te voeden. Want deze bijzondere onthulling voegt een nieuw hoofdstuk toe aan hun liefdesverhaal. Want ze zijn immers al samen sinds 2020! Er is dus zeker sprake van een stijgende lijn in hun relatie! Maar het paar kan niet wachten op de avonturen die hen te wachten staan!

myron koops en enzo knol in sportschool

Meer zien van Myron Koops? Kijk even op Instagram

Wil je meer van dit soort beelden en verhalen zien? Neem een kijkje op het Instagram account van Myron Koops voor meer mooie foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.