Foto: Beeldschone Beau de Boer is de bekende vriendin van Feyenoord-speler Calvin Stengs

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De populaire voetballe Calvin Stengs heeft een wel erg mooie vriendin. De dame in kwestie heet Beau de Boer en is een regelrechte schoonheid!

Beau de Boer is knappe vriendin Calvin Stengs

Dat de meeste voetballers beeldschone vrouwen aan de haak slaan, dat is eigenlijk al lang geen geheim meer. Voor Calvin Stengs is dat zeker geen uitzondering. De Feyenoorder heeft namelijk een ongelooflijk knappe vrouw aan de haak geslagen een aantal jaar geleden. En hij heeft haar absoluut nog niet los gelaten. Sterker nog, het stelletje heeft zelfs al hun eerste kindje samen, dus grote kans dat ze de komende jaren nog gewoon bij elkaar blijven. Wat een geluksvogel is die Calvin Stengs dan ook. Zijn vriendin is namelijk een ontzettend mooie verschijning.

Lees ook: Foto: Is deze beeldschone dame de nieuwe vriendin van Martin Garrix?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beau de Boer (@beaudeboer)

Beau de Boer is een ontzettend knappe dame

Calvin Stengs heeft wel een heerlijke dame uitgekozen als vriendin. Beau de Boer ziet er namelijk echt ongelooflijk goed uit. Dat merk je pas echt als je haar foto’s van Instagram bekijkt. Daar doet de knappe blondine nog even extra haar best om haar volgers te verleiden met allerlei prachtige kiekjes. De knappe blondine gaat graag gekleed in erg kleine en opvallende outfits. Dat is natuurlijk wel erg fijn voor haar volgers, die op die manier alles te zien krijgen van de knappe blondine. Die mogen ook niet klagen, want het lichaam van Beau is een feestje om van te genieten.

De aantrekkelijke vormen van Beau de Boer

De heerlijke blondine heeft een ongelooflijk goed lichaam. Ze heeft een strak buikje, ondanks haar zwangerschap. Ze is weer helemaal terug namelijk bij het oude. Ook heeft Beau flinke rondingen die zeker in haar zwemkleding echt ongelooflijk mooi zijn om te zien. De knappe blondine is de moeilijkste niet en deelt ook regelmatig foto’s in dat soort pakjes om ervoor te zorgen dat haar volgers ook eventjes wat te genieten hebben. Want als je zo’n goed lichaam hebt, waarom zou je het dan helemaal voor jezelf houden? Beau wil haar lichaam dan ook delen met de wereld en dat is natuurlijk erg fijn voor haar lieftallige volgers.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beau de Boer (@beaudeboer)

Beau heeft een bekende achternaam in de voetbalwereld

De aantrekkelijke blondine is niemand minder dan de dochter van trainer Frank de Boer. Voetbal is er dus bij Beau met de paplepel ingegoten. Het is dan ook niet zo gek dat ze uiteindelijk met een voetballer thuis is gekomen. Natuurlijk had haar vader waarschijnlijk liever gezien dat ze met een speler van Ajax thuis was gekomen, maar dit is ook niet zo erg. Beau en Calvin hebben in ieder geval genoeg om over te praten. Misschien dat hun relatie daarom al zo lang goed gaat, omdat ze allebei uit de voetballerij komen. Dat wil nog wel eens helpen met het starten van een gesprek.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.