Foto: Dit is de beeldschone vriendin van voetballer Noa Lang

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa Lang doet al jaren mysterieus over wie nou zijn vriendin is. Maar met een nieuwe baby in hun leven is het toch eens tijd om kennis te maken. 

De prachtige vriendin van Noa Lang onthuld!

Ook Noa Lang heeft een prachtige vrouw aan zijn arm rondlopen, al doet ze dat niet in het bijzijn van de camera’s. Blossom de Weerd, ook wel Blossom Blue genoemd, is een beetje cameraschuw. Dat is ook wel logisch, als je ziet hoe het er qua roddels af en toe aan toe gaat in de voetbalwereld. Maar toch zijn er een paar prachtige foto’s van de voetbalvrouw die je even gezien moet hebben. Na het zien van deze foto’s snap je hoe erg Noa Lang boft met deze mooie vrouw.

Blossom Blue is de knappe vriendin van Noa Lang

De vriendin van Noa Lang, voetballer van Ajax, wist zichzelf jaren geheim te houden. Maar nu het stel een kindje verwacht, blijkt de nieuwsgierigheid groot onder de aanhangers van Noa. Noa Lang begon ooit zijn loopbaan bij Feyenoord, maar stapte alweer tien jaar geleden over naar aartsrivaal Ajax. Daar liep hij deze prachtige dame tegen het lijf. Twee maanden geleden kreeg het stelletje hun eerste kindje. Noa zijn zoontje zien we over een jaar of 18 waarschijnlijk ook gewoon spelen bij een club als Ajax. De naam van zijn kind zette Noa op gelijk als tattoo op zijn arm. Samen is het stelletje ontzettend gelukkig met hun eerste zoontje.

Lees ook: Foto: Is deze beeldschone dame de nieuwe vriendin van Martin Garrix?

Blossom Blue is een echte Amsterdamse schoonheid

In Amsterdam kwam Noa Lang op een avond zijn huidige vriendin tegen. En hij heeft haar nooit meer los gelaten. Er staan nog geen trouwplannen op de agenda, maar met een kindje erbij zal dat niet lang meer duren. Blossom is dus een echte Amsterdamse. Ze woont en werkt in de stad en vindt het er heerlijk vertoeven. Mocht je deze knappe brunette dus tegen het lijf lopen, dan weet je nu welke grote speler daar dus bij hoort. Al zal je haar tegenwoordig veel zien, lopend met de kinderwagen. Het stelletje lijkt al helemaal gewend te zijn aan hun nieuwe gezinslid.

Het privéleven van Noa Lang en Blossom Blue blijft grotendeels privé

Foto’s van het stelletje zijn er wel te vinden, maar niet heel makkelijk. Noa zoekt af en toe nog wel de publiciteit op, maar Blossom heeft geen Instagram en zit zo min mogelijk op social media. Ze is daarmee wel anders dan menig ander sportersvrouw. Noa laat daarbij ook maar weinig los over zijn privéleven. Er zijn weinig mensen die tot zijn inner circle behoren en daarmee komt er niet veel informatie over hem naar buiten. De weinige foto’s die er van Blossom online staan zijn dan wel weer extra het waarderen waard. De foto’s zien er namelijk ongelooflijk goed uit. Noa houdt haar misschien helemaal voor zichzelf, maar hij heeft wel een ontzettend knappe dame uitgekozen om zijn leven mee door te brengen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.