Foto: Anouk Hoogendijk geniet in doorschijnend jurkje van vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voormalig voetbalster Anouk Hoogendijk is momenteel heerlijk van haar vakantie aan het genieten in een doorschijnend jurkje. 

Anouk Hoogendijk geniet in stijl van haar vakantie

De knappe oud-voetbalster is enorm aan het genieten van haar welverdiende vakantie. Dat mag ook wel, want het hele jaar door werkt Anouk Hoogendijk ontzettend hard. Dus als ze er even tussenuit kan, is dat natuurlijk geen straf. En om te zorgen dat haar volgers het ook prima naar hun zin hebben zorgt Anouk ervoor dat ze voldoende leuke foto’s plaatst tijdens haar vakantie. Op die manier weet de prachtige dame haar volgers keer op keer te verbazen met mooie plaatjes. In haar nieuwste kiekje heeft Anouk een enorm doorschijnend jurkje aan waar haar volgers gigantisch van smullen.

Lees ook: Foto: Strandmeisje Anouk Hoogendijk pakt zonnestralen in badkleding

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

De flinke kadetjes van Anouk Hoogendijk

In haar doorschijnende jurkje maakt Anouk twee zeer kenmerkende foto’s. Een daarvan is wel mooi, maar nog niet zo spannend. Daarop kijkt ze op richting de camera. Maar de tweede foto in de post is stukken interessanter. Daar is Anouk opgestaan en heb je goed zicht op haar flinke kadetjes. En die zien er in dit strakke jurkje toch wel zeer veelbelovend uit. De prachtige blondine heeft een geweldig lichaam en kleding als dit jurkje bewijst dat maar weer eens ontzettend. In haar jurkje krijgt Anouk Hoogendijk de aandacht die ze verdient. Je merkt het ook aan haar post, want de knappe blondine krijgt op Instagram allemaal complimentjes over haar nieuwste outfit. En dat vindt de oud-voetbalster natuurlijk ontzettend leuk om te horen. Het geeft in ieder geval genoeg motivatie om door te gaan met het plaatsen van al die mooie plaatjes.

Lees ook: Foto: Schaars geklede Anouk Hoogendijk laat haar lijf zien tijdens zonnige vakantie

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

Anouk smeert zich in voor het sporten

De knappe blondine smeert zich voor ze begint met sporten nog eventjes goed in met zonnebrand. Dat is iets wat ze vroeger nog wel eens vergat, maar tegenwoordig standaard doet als ze buiten aan het sporten is. Ze raadt ook iedereen aan om hetzelfde te doen. Buiten sporten is ook heel erg fijn. Al helemaal in zo’n lekker strak pakje. Maar de zon kan wel nogal fel zijn als je aan het sporten bent. Dus je moet je absoluut insmeren om ervoor te zorgen dat je geen last krijgt van de warme zonnestralen. Anouk laat met haar mooie foto’s gelijk maar weer het goede voorbeeld zien.

Zelfs op vakantie blijf Anouk Hoogendijk lekker sporten

Je zou misschien verwachten dat de knappe blondine tijdens haar vakantie even een stapje terug zou doen, maar niks blijkt minder waar. Ook tijdens haar vakantie blijft Anouk Hoogendijk gewoon lekker sporten om ervoor te zorgen dat ze goed in vorm blijft. Daarom blijven alle foto’s van Anouk er ook zo goed uit zien. De knappe blondine kan niet zomaar stoppen met sporten, zelfs niet op vakantie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?